آیتالله رسول فلاحتی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر، با بیان اینکه هماندیشی دو مرکز علمی حوزه و دانشگاه تاثیر کمنظیری در حل مشکلات اجتماعی دارد، اظهار کرد: پیشرفت علمی، فرهنگی و حل مسائل اجتماعی کشور نیازمند تعامل و همکاری بین حوزه و دانشگاه است. هر دو نهاد تواناییهای خاص خود را دارند که با همافزایی میتوانند در حل مشکلات اجتماعی و علمی مؤثر باشند.
وی با اشاره به نقش اساتید و نخبگان در تقویت وحدت حوزه و دانشگاه افزود: اساتید و نخبگان میتوانند با تسهیل ارتباطات، برگزاری همایشها و پروژههای مشترک و همچنین انتقال تجربیات خود به دور از هرگونه تعصبات نقش مهمی در تقویت وحدت ایفا کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با بیان اینکه انقلاب اسلامی در سایه وحدت این دو نهاد شکل گرفت، گفت: وحدت این دو حوزه در تحقق اهداف انقلاب اسلامی تأثیر مستقیم دارد، چراکه انقلاب اسلامی همواره به دنبال پیوند علم و دین بوده و لذا همکاری حوزه و دانشگاه میتواند تحقق این آرمان را تسهیل کند.
آیتالله فلاحتی تصریح کرد: هفته وحدت حوزه و دانشگاه میتواند فرصتی برای شناخت بیشتر ظرفیتهای یکدیگر و ایجاد پروژههای مشترک علمی و فرهنگی باشد. همچنین بهعنوان یک نماد از همکاری بین این دو نهاد، تاثیرات مثبتی در جامعه علمی دارد.
امام جمعه رشت با اشاره به تاثیر وحدت حوزه و دانشگاه بر پیشرفت علمی کشور گفت: این وحدت میتواند به تولید علم با دیدگاههای دینی و علمی تلفیقشده منجر شود و نیازهای علمی کشور را در ابعاد مختلف برطرف کند و همچنین همکاری بین پژوهشگران دینی و علمی، نوآوری و پژوهشهای کاربردی را تسهیل میکند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنای همکاری و همافزایی میان نهادهای علمی و دینی است، بیان کرد: هدف از این وحدت، ترکیب و تلفیق دانشهای دینی و علوم انسانی و اجتماعی است تا بتوان در جهت حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه گام برداشت؛ این وحدت موجب تقویت هویت اسلامی - ایرانی، تولید علمی مبتنی بر ارزشهای اسلامی و پاسخگویی به نیازهای واقعی جامعه میشود.
وی با اشاره به اهمیت تقویت وحدت حوزه و دانشگاه تأکید کرد: بزرگان و نخبگان حوزه و دانشگاه اگر با هم ائتلاف کنند و به بسط اندیشههای علمی و پژوهشی بپردازند قطعا نتایج سودمند آن متوجه جامعه خواهد شد.
انتهای پیام