به گزارش ایسنا، زهرا فراهانی در رویداد زنان، محور نوآوری و فناوری که صبح امروز در آی هیت مستقر در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، گفت: اجلاس کشورهای بریکس از سال ۲۰۱۰ شکل گرفت و یکی از ساختارهای این اجلاس مجمع زنان کارآفرین بریکس است که در سال ۲۰۲۰ یه پیشنهاد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تشکیل شد.
وی هدف این ساختار را ترویج و کارآفرینی و حضور زنان دانست و یادآور شد: یکی از اقدامات این ساختار ایجاد دفاتر ملی است و در حوزههای توسعه فناوری، بهداشت، اقتصاد فراگیر، امنیت غذایی، محیط زیست و صنایع خلاق فعالیت میکند.
فراهانی، مسابقه شرکتهای نوآفرین زنان بریکس را یکی از برنامههای اصلی مجمع کارآفرینان بریکس عنوان کرد و یادآور شد: این مسابقه در شهریور ماه برگزار شد که از میان ۱۰۰۰ پروژه از ۳۰ کشور جهان، ۲۶ پروژه برنده شدند که ۴ پروژه از آن مربوط به زنان کارآفرین ایرانی بوده است.
وی هدف این مسابقه را شناسایی و تبلیغ شرکتهای نوآفرین زنان و انگیزه دادن به زنان برای مشارکت در فعالیتهای کارآفرینی ذکر کرد و گفت: معیار مشارکت در مسابقه، زنان بالای ۱۸ سال در حال توسعه و اجرای پروژههای تاسیس شرکتهای نوآفرین با چشمانداز تجاریسازی و رشد و ارتقا دادن آنها در اعضاء بریکس بوده است.
فراهانی، معیار انتخاب برندگان را زنانی عنوان کرد که بهترین و کارآمدترین پروژههای تاسیس شرکتهای نوآفرین را در کشورهای بریکس آغاز کردهاند. این شرکتهای نوآفرین باید دارای ظرفیت قابل توجهی برای تجاریسازی و همچنین ویژگی نوآورانه میبودند تا در آینده بتوانند در بازار کشورهای بریکس رشد و گسترش پیدا کنند.
رئیس گروه همکاری با سازمانهای بینالمللی مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری حوزههای این مسابقه را فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، مراقبتهای بهداشتی، بومشناسی نوآوریها و زیرساختها، امنیت غذایی و کشاورزی عنوان کرد و گفت: در این رویداد ۲۲ زن کارآفرین ایرانی پروژههای خود را ارسال کرده بودند که ۴ نفر برگزیده شدند.
انتهای پیام