علی شکوری در گفتوگو با ایسنا افزود: ورزش مستمر و ملایم، تغذیه مناسب و اصلاح سبک زندگی و استفاده از دمنوشهای رایج جهت سوق دادن جسم و روح به مزاج گرم و تقویت سیستم ایمنی زمینه ساز دوری از ابتلا به آلودگیهای ویروسی میشود.
وی با بیان اینکه افراد دارای بیماریهایی از قبیل اختلال در سیستم غدد لنفاوی یا کم خونی به دلیل نقص در سیستم ایمنی بدن مستعد ابتلا به بیماریهای ویروسی و سایر بیماریهای شایع در فصل زمستان هستند، ادامه داد: برای افرادی که دارای بیماریهای زمینهای هستند از قبیل بیماران ام اس یا بیماران سرطانی و سایر مبتلایان به بیماریهای خاص، مصرف روزانه عسل خالص و طبیعی به همراه فراوردههای آن مانند بره موم و ژل رویال در مقدار روزانه بین ۵ الی ۲۰ گرم با مشورت طبیب خود توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: قطعا روغن مالی و ماساژ بدن با عصاره گیاهان گرم از جمله سیاهدانه یا بابونه هفتهای یکبار به مدت ۳۰ دقیقه توصیه میشود.
شکوری اظهار کرد: همچنین استفاده از دمنوشهای مقوی سیستم ایمنی مانند پونه، پولک و پنیرک در مقدار ۱۰ الی ۱۵ گرم به حالت دمنوش روزانه حداکثر دو نوبت، افزایش پوشش بدن مانند لباسهای پشمی، پرهیز از استفراغات طبی مانند حجامت، استفاده از سبزیجات با طبیعت گرم و خشک مانند گروه نعناع، اجتناب از غذاهای سرد و تر مانند لبنیات، استفاده از غذاهای مقوی مانند آبگوشت یا کوفته، استفاده بیشتر از آفتاب در تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلا به انواع سرماخوردگی حائز اهمیت است.
این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه رعایت اصول شش گانه حوزه سلامت ضروری است، گفت: این اصول شامل استفاده از آب و هوای سالم، تغذیه مناسب، ورزش، نظم در خواب و بیداری، حالات روحی و روانی مناسب، سیستم دفع و جذب سالم است که در افزایش مقاومت بدن در برابر ابتلا به بیماریها بسیار اهمیت دارد.
انتهای پیام