رئیس اداره هیئت‌های مذهبی کشور:

مقاومت باید در تمام شئون زندگی رخ دهد/ ضرورت پرداختن به اخلاق در هیئات مذهبی

رئیس اداره هیئت‌های مذهبی و ساماندهی شورای هیئت‌های مذهبی کشور با بیان اینکه منظور از مقاومت تنها مقاومت نظامی نیست، تأکید کرد که مقاومت باید در تمام شئون زندگی رخ دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی علمی امروز، ۲۹ آذرماه در ششمین نشست فعالان عرصه هیئت استان فارس و تجلیل پیرغلامان حسینی و گرامیداشت شهدای مداح که در حسینیه عاشقان ثارالله(ع) شیراز برگزار شد، با اشاره به آیات قرآن کریم گفت: خداوند در آیات قرآن کریم خطاب به نبی مکرم اسلام(ص) تأکید دارد که هم خودت هم کسانی که همراهت هستند و ادعای محبت و پیروی از پیامبر(ص) را دارند، ایستادگی کنید.

وی افزود: این دستور قرآنی امروز عیناً بر تک تک ما و ارادتمندان خاندان آل‌الله مصداق و عینیت پیدا کرده‌است و در این فضا همه تکلیف داریم که ایستادگی و مقاومت کنیم.

علمی تصریح کرد: وقتی اسم مقاومت به میان می‌آید، عمدتاً ذهن‌ها به مقاومت نظامی متبادر می‌شود در صورتی که مقاومت در تمام شئون زندگی است و باید دعوت به دین و معارف اهل بیت(ع) کرد.

رئیس اداره هیئت‌های مذهبی و ساماندهی شورای هیئت‌های مذهبی کشور، مداحان و هیئات مذهبی را وارثان جلسات روضه‌ای دانست که توسط حضرت زهرا(س) بنیان نهاده شد که بر بالای مزار پدر بزرگوارشان گریه می‌کردند و سپس افزود: جلسات روضه به فعالان عرصه هیئت ارث رسیده‌است و همه ما نسبت به فضای هیئت و خادمی در شئون مختلف وظیفه داریم.

وی با تأکید بر اینکه هیئت مذهبی امانت دست ماست، گفت: خداوند در قرآن کریم تأکید دارد که از تمام نعمت‌ها سئوال پرسیده خواهد شد و نعمتی بالاتر از محبت اهل بیت(ع) نیست. لذا از نعمت هیئت هم سئوال خواهند کرد چون یک امانت است که به دست ما رسیده‌است و خون‌ دل‌ها خورده شده‌است تا این امانت در امنیت کامل به ما برسد.

علمی با بیان اینکه باید قدر این امانت را بدانیم، ستایشگری و ذاکری اهل بیت(ع) را نیز یک امانت دانست و گفت: گاهی اوقات یکسری گلایه‌ها مطرح می‌شود که درب برخی از حسینیه‌ها بسته‌است و به صورت قومی و فامیلی اداره می‌شود و امکان حضور هیئت‌ها در برخی از این حسینیه‌ها فراهم نیست.

رئیس اداره هیئت‌های مذهبی و ساماندهی شورای هیئت‌های مذهبی کشور ادامه داد: میلیاردها تومان هزینه ساخت یک حسینیه می‌شود لذا حتماً از این امکانات سئوال می‌شود که چگونه از آن‌ها استفاده شده‌است.

وی با بیان اینکه همچنین پرچمی که بالای هیئت‌زده و زیر آن بیرق، سینه می‌زنیم و گریه می‌کنیم، مطلوب ماست و باید به صاحب آن پرچم برسیم و خودمان را به شکل آن درآوریم، گفت: اگر پرچم امام حسین(ع) بالای سر هیئت ماست باید خودمان را به سیره آن حضرت نزدیک کنیم.

علمی بر ضرورت پرداختن به اخلاق در هیئات مذهبی تأکید کرد و افزود: به طور کلی باید در هیئات مذهبی به معارف اهل بیت(ع) به خصوص اخلاق پرداخته‌شود.

رئیس اداره هیئت‌های مذهبی و ساماندهی شورای هیئت‌های مذهبی کشور بیان کرد: وظیفه هیئتی متفاوت است و هر کسی در شأن و جایگاه خودش مسئولیتی دارد، اما مسئولیت هیئتی، متفاوت است. هیئتی یعنی مظهر نظم، غیرت، عزت، فداکاری، از خودگذشتگی و اقتدار.

وی، پیروزی انقلاب اسلامی را مرهون هیئات مذهبی دانست و افزود: هیئات مذهبی شکل خود را در سال ۵۷ تغییر داده و از حسینیه‌ها و تکایا و منازل بیرون آمدند و در خیابان‌ها شعار سرار دادند و روضه سیاسی خواندند تا توانستند انقلاب اسلامی را رقم بزنند.  

علمی با بیان اینکه همچنین هیئتی‌ها در دفاع مقدس نقش‌آفرینی کردند، گفت: مگر می‌شود به مقام شهادت رسید، اما مکتب و روضه سیدالشهدا(ع) را درک نکرد. چنانچه شهید سلیمانی نیز گفتند که اگر شهید نباشید، شهید نمی‌شوید.

رئیس اداره هیئت‌های مذهبی و ساماندهی شورای هیئت‌های مذهبی کشور در ادامه با اشاره به در پیش‌رو بودن سالروز شهادت سردار دل‌ها، شهید سلیمانی افزود: لازم است که جایگاه شهید سلیمانی بیش از پیش تبیین شده و مکتب سلیمانی را ترویج دهیم و این تبیین نیز فقط و فقط با هیئتی‌ها رخ خواهد داد.

وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص هیئات مذهبی و جهاد تبیین گفت: امروز تبیین اهمیت فراوانی دارد. اتفاقات به صورت مسلسل‌وار اتفاق می‌افتد لذا باید به تبیین روی آوریم و پای دین خدا و حرف بایستیم که معنای مقاومت است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403092921154
  • خبرنگار :