به گزارش خبرنگار ایسنا، یزدان خسروی، امروز(۲۸ آذر) در نشستی خبری به مناسبت هفته حمل و نقل(۲۶ آذر تا اول دی)، با اشاره به وجود ۷۹۲۶ کیلومتر راه در استان، اظهار کرد: از این میزان ۴۲۶ کیلومتر راه بزرگراهی، ۵۲۰ کیلومتر راه اصلی، ۱۴۰۶ کیلومتر راه فرعی، ۲۵۱ کیلومتر راه درون شهری و ۴۹۵۰ کیلومتر راه روستایی است.
وی افزود: در هشت ماهه امسال مجموعا ۲۵ میلیون تردد در راههای استان صورت گرفته که از این میزان یازده میلیون تردد مربوط به ناوگان سنگین و ۱۴ میلیون تردد هم مربوط به ناوگان سبک است.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بیشترین میزان تردد در جادههای استان را مربوط به محور کرمانشاه به بیستون اعلام کرد.
وی در ادامه از استقرار ۶۲ دستگاه سامانه ثبت تخلفات، ۱۲۲ دستگاه ترددشمار و ۴۲ دستگاه دوربینهای نظارتی در محورهای استان خبرداد و گفت: پیگیری ویژهای را آغاز کردهایم تا تمام محورهای مواصلاتی استان را با سیستم هوشمند نظارت کنیم. در حال حاضر یک سیستم هوشمند در محورهای استان داریم و مقرر شده تا در پاوه و مرز خسروی نیز این سیستم را داشته باشیم.
خسروی در ادامه در خصوص ساخت و توسعه راههای روستایی هم عنوان کرد: در هشت ماهه امسال ۴۷ کیلومتر راه روستایی در استان ساخته شده است.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ادامه داد: در حوزه نگهداری راههای اصلی، فرعی و روستایی استان نیز حدود ۶۰۰ کیلومتر لکهگیری و روکش صورت گرفته، اما هنوز از حد مطلوب فاصله داریم و اکنون نیز باتوجه به تغییر فصل اجازه فعالیت را به ما نمیدهد.
وی در ادامه با بیان اینکه در قالب انعقاد قرارداد با یک شرکت مشاوره از تمام راههای شریانی، اصلی و راههای منتهی به مرز در سطح استان اسکن تهیه شده، عنوان کرد: این نقشه وضعیت رویه آسفالت محورهای مختلف استان را نشان میدهد و تلاش داریم از اردیبهشت سال آینده برنامههای خوبی را در بحث روکش راههای مواصلاتی استان آغاز کنیم.
خسروی در خصوص رفع نقاط حادثه خیز در استان نیز گفت: از مجموع ۱۹ نقطه حادثه خیز استان، ۱۵ نقطه رفع خطر شده و چهار نقطه دیگر در دست اجرا است.
وی در ادامه به بالا بودن میانگین عمر ماشین آلات حوزه راهداری استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر میانگین عمر ماشین آلات ما حدود ۳۰ سال است.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه با اشاره به خریداری حدود ۱۲۰۰ دستگاه ماشینآلات راهداری سنگین، گفت: مقرر شده این ماشینآلات بین همه استانها توزیع شود که قطعا کرمانشاه نیز سهمی از آنها خواهد داشت و این مسئله به نوسازی ناوگان ما کمک خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ارائه آماری از وضعیت حمل و نقل کالا و مسافر در استان پرداخت و گفت: قریب به ۲۱ هزار راننده در بخش حمل و نقل کالا و ۲۲۲۸ نفر در بخش حمل و نقل مسافر در استان فعال هستند.
خسروی تعداد ناوگان فعال در بخش حمل و نقل کالا را ۱۵ هزار و ۵۸۵ دستگاه اعلام کرد و افزود: مجموعا در طول هشت ماهه امسال ۳۸۹ هزار و ۶۴۲ تن کالا توسط این ناوگان جابجا شده که عمده این کالاها شامل مازوت، چغندر، علوفه، سنگ، گازوئیل، کنجاله، گندم و ... بوده است.
به گفته این مسئول تعداد مسافرین جابجا شده در این مدت توسط ناوگان مسافری استان نیز سه میلیون و ۲۴۲ هزار و ۶۲۷ نفر بوده است.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه تصریح کرد: در هشت ماهه امسال ۱۸۴ فقره تصادفات منجر به فوت در محورهای استان رخ داده که مرگ ۲۷۰ نفر از هموطنان را بدنبال داشته که البته نسبت به سال گذشته روند کاهشی نشان میدهد.
انتهای پیام