حامد اسماعیلی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: کاهش سهمیه گاز نیروگاهها، افت شدید دما نسبت به مدت مشابه سال قبل و شروع زود هنگام زمستان به همراه کاهش سهمیه گازوئیل دریافتی سبب شده است تا نیروگاه شیروان نتواند با حداکثر توان به تولید بپردازد.
وی افزود: این نیروگاه طبق برنامههای مدون و با توجه به پیشبینیهای انجام شده مبنی بر شروع زود هنگام دوره سرد سال و گستردگی سرما در بیشتر استانها، عملیات بازدید و تعمیرات واحدها را با دقت و حساسیتی مضاعف پیگیری و اجرا کرد تا نیروگاه با آمادگی کامل خدمت رسانی خود را به صنعت برق کشور داشته باشد.
اسماعیلی اظهار کرد: پس از صرف بیش از ۳۵ هزار نفر ساعت کار شبانه روزی، تعمیر و بازدیدهای دورهای به پایان رسیده و در صورت تامین سوخت کافی (گاز و گازوئیل) نیروگاه شیروان با آمادگی کامل قادر به تولید انرژی با حداکثر توان است.
وی تاکید کرد: با رعایت و صرفه جویی در مصرف گاز و مشارکت در پویش دو درجه کمتر، این امکان برای سوخت رسانی به نیروگاهها به وجود میآید تا مانند سنوات قبل، نسبت به تولید حداکثری و پایداری شبکه صنعت برق کشور فعالیت کنند.
به گزارش ایسنا، نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان بهعنوان بزرگترین نیروگاه شرق و شمال شرق کشور، ۶ واحد گازی و سه واحد بخار دارد که هر کدام بهطور متوسط توان تولید حدود ۱۶۰ مگاوات برق را دارند.
این نیروگاه با مصرف ۴۵ هزار مترمکعب در ساعت گاز و ۴۴ هزار مترمکعب گازوئیل در واحدهای گازی و مصرف روزانه ۸ تا ۱۵ لیتر بر ثانیه آب، دو درصد برق کشور را تامین میکند.
انتهای پیام