به گزارش ایسنا، «متا» در آن زمان به «کمیسیون حفاظت از دادههای ایرلند» اطلاع داد که مهاجمان سایبری، از یک آسیبپذیری در کد فیسبوک سوء استفاده کردهاند که بر ویژگی «View As» که به کاربران امکان میدهد ببینند پروفایل آنها برای شخص دیگر، چطور دیده می شود، تاثیر گذاشته است.
«کمیسیون حفاظت از دادههای ایرلند» اعلام کرد این رخنه، به نقض اطلاعات شخصی از جمله نام کامل کاربران، اطلاعات تماس، مکان، محل کار، تاریخ تولد، مذهب، جنسیت و اطلاعات شخصی فرزندان آنها منجر شد.
گراهام دویل، معاون کمیساریای «کمیسیون حفاظت از دادهها» در بیانیهای گفت: با فراهم کردن امکان افشای غیرمجاز اطلاعات پروفایل، آسیبپذیریهای عامل این رخنه، خطر بزرگ سوءاستفاده از این نوع دادهها را ایجاد میکنند.
رگولاتور ایرلند اعلام کرد «متا»، بلافاصله پس از کشف، نقض مذکور را اصلاح کرد. از ۲۹ میلیون حساب فیسبوک که در سطح جهانی تحت تاثیر این رخنه امنیتی قرار گرفتند، حدود سه میلیون حساب در اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا بودند.
«کمیسیون حفاظت از دادههای ایرلند»، رگولاتور مسئول نظارت بر اکثر شرکت های بزرگ فناوری آمریکایی است که مقر مرکزی اروپایی خود را در ایرلند قرار داده اند.
«متا» به دلیل نقض قوانین حفاظت از داده های عمومی (GDPR) که در سال ۲۰۱۸ معرفی شد، تاکنون تقریبا سه میلیارد یورو جریمه شده است، از جمله جریمه بی سابقه ۱.۲ میلیارد یورویی در سال ۲۰۲۳ که «متا» برای آن، درخواست تجدید نظر کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، این غول شبکه اجتماعی همچنین اعلام کرد که به تصمیم روز سهشنبه اعتراض خواهد کرد و طیف وسیعی از اقدامات را برای محافظت از کاربران در سراسر پلتفرمهای خود در نظر گرفته است.
انتهای پیام