محمد امانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بعد از اولین بارش برف که در ۲۴ آذرماه داشتیم بلافاصله تیمهای پایگاههای جادهای به حالت آمادهباش در آمده و برای امدادرسانی وارد عمل شدند.
وی از فعالیت سه پایگاه جادهای مستقر در محور تربتحیدریه به مشهد خبر داد و افزود: نیروهای هلالاحمر، امدادرسانی به خودروهای گرفتار و مسافرین در راه مانده را در طول جاده انجام میدادند.
رئیس جمعیت هلالاحمر تربتحیدریه با بیان اینکه به دلیل مسدود شدن مسیر تربتحیدریه به مشهد از ساعت یک بامداد ۲۵ آذرماه برای مسافرانی که از ترددشان جلوگیری شد اسکان اضطراری را در داخل شهر تربتحیدریه، روستای کامه، شهر رباط سنگ و روستای گرماب داشتیم.
وی با اشاره به اینکه شب اول بالغبر ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند، گفت: گرچه روز بعد محورها مسدود نشد اما چون یک دستگاه اتوبوس در محور دچار نقص فنی شد برای جلوگیری از سرمازدگی مسافران به تعداد ۵۰ نفر و همچنین ۴۰ نفر دیگر نیز اسکان داده شدند.
امانی خاطرنشان کرد: شب گذشته هم به دلیل مسدود شدن جاده تربتحیدریه به مشهد و بالعکس و ممنوعیت تردد خودروهای سبک و سنگین نیز اسکان ۵۰۰ نفر انجام شد.
وی با بیان اینکه با همکاری سپاه پاسداران و مدیریت فرماندار شهرستان نیز تغذیه تعدادی از در راه ماندگان انجام شد، افزود: طی چند روز گذشته خودروهایی دچار نقص فنی شده و یا از جاده خارج شده و برخورد با تپههای کنار جاده یا با یکدیگر داشتند که امدادرسانی و کمک به این افراد و انتقالشان به یک نقطه امن توسط تیمهای امدادی هلالاحمر مستقر در محور انجام شد.
رئیس جمعیت هلالاحمر تربتحیدریه ادامه داد: همچنین در اولین بارش برف مسیر دسترسی دو نفر از چوپانان عزیز به روستای پطرو مسدود میشود و به دلیل گیر افتادن در داخل برف نیروهای هلالاحمر از ساعت سه بامداد به محل حادثه اعزام و با کمک ماشینآلات افراد محلی توانستیم ساعت ۱۰ صبح این افراد را نجات دهیم.
وی تعداد عملیاتهای انجام شده را بسیار زیاد دانست و اظهار کرد: عمده عملیاتها مربوط به برف و کولاک و اسکان اضطراری بوده است.
امانی با اعلام اینکه همچنان نیروها در آمادهباش کامل هستند، افزود: گرچه جادههای اصلی بازگشایی شده اما به شدت لغزنده هستند و ایمنی لازم را ندارد.
وی با بیان اینکه پیشبینی اسکان اضطراری برای افراد در راه مانده شده است، گفت: در شهر تربتحیدریه، روستای کامه، شهر رباط سنگ و گرماب برای در راه ماندگان اسکان اضطراری پیشبینی شده است.
رئیس جمعیت هلالاحمر تربتحیدریه با اشاره به اینکه در مجموع سه پایگاه ثابت با ظرفیت ۱۵ نفر روز به همراه شش دستگاه امدادی عملیاتی مجهز در جاده مستقر هستند، گفت: همچنین سه تیم عملیاتی سیار هم کار امدادرسانی را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه در مزار بی بی حسنیه یک تیم مستقر هستند و کار اسکان را برعهده دارند، افزود: هر روز ۲۰ نفر نیروی نجاتگر به جزء نیروهای پایگاههای ثابت درگیر بودند.
امانی با اعلام اینکه در شهرستان از حضور تیمهای تخصصی نجات در حوزه کوه، جاده، آواربرداری و... برخوردار هستیم، بیان کرد: با توجه به حادثهای که اتفاق میافتد تیمهای تخصصی فراخوان و به محل اعزام میشوند.
وی ایجاد یک پایگاه امداد و نجات را از تربتحیدریه به گناباد در سمت جنوب شهرستان ضروری دانست و افزود: پیگیر هستیم که به مجموعه هلالاحمر زمینی اختصاص داده شود و بتوانیم اعتبارات مورد نیاز را برای ایجاد این پایگاه جذب کنیم. همچنین در انبارهای امدادی با کمبود فضا مواجهایم که امیدواریم با تخصیص زمین بتوانیم فضای انباری جدید را در شهرستان ایجاد کنیم.
انتهای پیام