نیکزاد:

جمهوری اسلامی خیمه و ولایت فقیه عمود آن است/ جهاد تبیین برای اصلاح نگاه به اسلام و تعالیم الهی شیعه است

نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی خیمه و ولایت فقیه عمود آن است، گفت:جهاد تبیین برای اصلاح نگاه مردم به اسلام و تعالیم الهی شیعه بوده که بزرگانی چون شهیدان مطهری، بهشتی و مفتح به معنی واقعی کلمه جهاد را تبیین کردند.

علی نیکزاد سه‌شنبه ۲۷ آذرماه در مراسم روز رزن و یادواره  ۳۲۰ شهید والامقام شهرستان رزن به مناسبت سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح که در شهرستان رزن با حضور پررنگ مردم و برخی از مسولین استان و نیز مسئولین شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران خیمه ای است که ولایت فقیه عمود آن است. ام القری اسلام، جمهوری اسلامی است و باید برای حفظ آن تمام تلاش خود را بکار گیریم.

وی افزود: خدای متعال را شاکریم که توفیق داد در استان همدان و شهرستان رزن حضور پیدا کنم این استان موطن بزرگمردان، علما، شهدا و صالحین از جمله  باباطاهر در شعر، ملاحسینقلی همدانی در عرفان، آیت الله العظمی نوری همدانی در فقه و فقاهت، ملاعلی معصومی همدانی و دیگر علما و مشاهیر است.

نیکزاد اضافه کرد: انقلاب اسلامی میراث نسل پیشرو، روشنفکر و فداکاری از شاگردان حضرت امام خمینی(ره) بوده که تئوری حکومت اسلامی و مبانی انقلاب اسلامی را چیدند و  نظریه حکومت اسلامی و ولایت فقیه توسط امام(ره) در نجف تدریس شد اما کار تشکیل حکومت اسلامی فقط با این مبانی به سرانجام نمی رسید.

نایب رئیس دوم مجلس اظهار کرد: امام(ره) طیفی از شاگردان را تربیت کردند که استوانه‌های تشکیل نظام اسلامی شدند و شهیدان بهشتی، مطهری، باهنر، مفتح و... بخشی از این استوانه‌ها بودند، این شاگردان، امام(ره)  حلقه دیگری از تربیت متخصصان حوزوی و دانشگاهی را در دستور کار قرار دادند و حتی در تربیت نسل انقلابی صاحب فکر در مدارس هم همت گماشتند.

وی ادامه داد:  مدرسه دین و دانش که به ابتکار شهید بهشتی تاسیس شد، شهید مفتح مدرس این دبیرستان بودند و جالب است که شهید بهشتی، شهید مفتح، آیت الله مکارم شیرازی معلمان این مدرسه بودند و  فارغ التحصیلان این مدرسه هم بعدها جزو علمای بزرگ و کارگزاران نظام اسلامی شدند.

نیکزاد بیان کرد: از عنوان مدرسه دین و دانش هم برمی‌آید که دغدغه این شهید بزرگ از ابتدا این بود که در برابر افکار التقاطی و روشنفکران غرب زده که پیشرفت را در غربی شدن می‌دانستند بایستد.

وی با بیان اینکه شهید مفتح جزو علمایی بود که مسئله زمان خود را به خوبی فهم کردند و متوجه بودند که جریان غرب‌زده به دنبال تبلیغ این موضوع است که علم با دین در تعارض است و دین از سیاست جداست، اضافه کرد: ایشان از همان ابتدا تحصیلات دانشگاهی را در کنار تحصیلات حوزوی انجام داد و بعد از انقلاب هم اندیشه مهم وحدت حوزه و دانشگاه را دنبال کرد.

وی با بیان اینکه بررسی زندگی این شهدای بزرگ ما را به این حقیقت رهنمون می‌کند که انقلاب ما یک انقلاب کاملا فرهنگی بود، ادامه داد:  منافقین در نجف تلاش می کردند به حضرت امام(ره) نزدیک شوند و از جایگاه رهبری معنوی حضرت امام سوء استفاده کنند و مشروعیتی برای مبارزه مسلحانه درست کنند اما حضرت امام(ره) قاطعانه در مقابل اینها ایستادند چون امام معتقد بودند که اول باید قلوب محول شود، اندیشه ها باید اصلاح شود و اگر مردم بیدار شدند هیچ قدرتی نمی‌تواند در برابر مردم بایستد.

نیکزاد اظهار کرد: در این شرایط، سربازان جهاد تبیین حضرت امام(ره) شروع به تربیت مردم و آگاه سازی جامعه کردند و  شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید قدوسی افرادی بودند که این بار بزرگ را به دوش کشیدند.

وی افزود:  مردم استان همدان و مردم رزن باید به وجود چنین شخصیت های دیار خو   افتخار کنند، برخی خاک‌ها حاصلخیزند، انسان پرور هستند، رزن هم از خاک هاییست که انسان‌های بزرگی را تربیت کرده است.

نایب رئیس دوم مجلس ادامه داد: در کنار این جهادگران عرصه تبیین، شهرستان رزن در بحث جهادگران عرصه رزم و حماسه و سلحشوری نیز جزو پیشگامان بوده و
۳۲۰ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

وی با اشاره به اینکه  روستای سورتجین رزن با تقدیم ۳۲ شهید  نام خود را جاودانه کرده است، گفت: اگر در کنار شهدای جهاد تبیین، شهدای جهاد و دفاع نظامی را نداشتیم، کشور روی آسایش نمی‌دید.

نیکزاد  افزود: در زندگی این بزرگان درس‌های بزرگی برای ما وجود دارد امروز اوضاع منطقه را ببینید! چرا کشورهای اسلامی نمی توانند روی پای خودشان بایستند؟ چرا استعمار می‌تواند به سادگی مردم را فریب بدهد؟ وضعیت امروز سوریه را ببینید یک بهشت موهوم نشان داده شده است که اگر از مقاومت دست بکشید خوشبخت خواهید شد. اولین نشانه‌های خوشبختی را دیدید که بیش از ۵۰۰ حمله توسط امریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها انجام شده و زیرساخت‌های کشور آنان  را نابود کرده است.

وی با بیان اینکه در آینده هم معلوم نیست که چه حکومتی با چه مختصاتی در این کشور تشکیل خواهد شد و آیا این کشور روی آرامش خواهد دید یا نه؟گفت: چرا این اتفاق در سوریه می‌افتد؟ برای این است که  این کشورها رهبری واحد الهی ندارند که در رابطه امام و امت، جامعه را رهبری کنند و اینکه  گروه های متخصص و مراجع فکری و فرهنگی بزرگی که بار جهاد تبیین را به دوش بکشند ندارند.
نیکزاد گفت: اگر امام عزیز ما توانست اندیشه ناب اسلامی محمدی را در این کشور حاکم کند و طاغوت را نابود کند، به خاطر قدرت رهبری الهی و معنوی ایشان بود که مردم عاشقانه او را دوست می‌داشتند و به خاطر این بود که بزرگانی مثل شهیدان مطهری، بهشتی و مفتح بودند که پیام امام را به آحاد جامعه رساندند و  به معنی واقعی کلمه جهاد را تبیین کردند و این اندیشه‌های ناب فقهی و فلسفی را که برگرفته از اسلام ناب بود از حضرت امام دریافت کردند و به مردم منتقل کردند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403092719803
  • خبرنگار : 50037