علیرضا کاظمی سهشنبه۲۷ آذرماه در آئین بزرگداشت شهید مفتح در جمع مردم، فرهنگیان، دانشجویان و حوزویان شهرستان تویسرکان، افزود: آموزش و پرورش و تربیت نسلهای آینده ساز کشور مهمترین زیر ساخت نرم افزاری شکل گیری آینده و سرنوشت یک ملت است و ارتباط گیری موثر با نسل جوان لازمه تحقق این هدف به شمار میرود.
وی اضافه کرد: شهید مفتح با اندیشه های ناب الهی و انقلابی، نمونه عینی یک حوزه علمیه اسلام ناب در دانشگاه بود و روش و مهارتی که برای ارتباط گیری با نسل جوان ایجاد کرد هنوز هم کارآمد و مورد نیاز همه ما است.
کاظمی با بیان اینکه اگر نمیتوانیم با نسل جوان ارتباطی موثر و سازنده ایجاد کنیم، مشکل از خود ما است، تاکید کرد: مراجع تقلید، علما، اندیشمندان و فعالان حوزه فرهنگ سازی باید بررسی کنند که چگونه میتوانیم همواره ارتباطی موثر، عمیق و صصمیمی با نسل جوان داشته باشیم.
وی اظهار کرد: مهمترین راه هجوم دشمنان به سرمایه های نظام و انقلاب اسلامی ایران، فعالیت های ضد فرهنگی، تغییر در باورها و اعتقادات و ایجاد بحران های هویتی در نسل کنونی انقلاب است که باید با برنامه ریزی های دقیق، کارشناسانه و هدفمند در مقابل این دسیسه ها بایستیم.
وزیر آموزش و پرورش ایجاد اختلالهای عمیق در سبک زندگی اسلامی و ایرانی، تضعیف روحانیت و معنویت و ارزشها و باورهای انقلابی و اسلامی مانند حجاب را از توطئههای انکار ناپذیر دشمنان ایران اسلامی دانست و ادامه داد: بحرانها و معضلاتی که در حوزه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هم ریشه در فرهنگ دارند.
وی تاکید کرد: تربیت، تعلیم، آموزش و نهادینهسازی فرهنگ اسلامی و انقلابی باید اولویت اول ما باشد که رئیس جمهوری نیز در این زمینه دغدغه جدی دارد.
کاظمی به صفحات زرین و درخشان زندگی شهدا و مبارزانی مانند شهید مفتح اشاره کرد و گفت: شخصیتهایی مانند شهید مفتح، شهید بهشتی، شهید مطهری و امثال اینها طلایهداران و طراحان اصلی اندیشههای انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) بودند و امروز هم به آموزهها و اندیشههای آنها برای رشد، بالندگی و توسعه کشور نیاز داریم.
وی تصریح کرد: ما مکلفیم علاوه بر برگزاری آئینهای بزرگداشت شخصیتهای اثر گذار و بزرگی مانند این شهدا به ابعاد مختلف سیره زندگی آنها مانند استقامت و مقاومت در راه هدف مقدس در میان دانش آموزان، معلمان، فرهنگیان و اقشار مختلف مردم بپردازیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: شهید مفتح نماد عینی و روشن وحدت حوزه و دانشگاه و برقراری ارتباط موثر با نسل جوان بود که در این مسیر الگو سازی جاودانه کرد اما دشمنان وی را بر نتافتند.
وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمنان به دنبال تضعیف و تخریب ذهنیت دانشگاهیان نسبت به روحانیت و افکار روحانیت نسبت به دانشگاهیان هستند، وحدت بیش از پیش حوزه و دانشگاه یک امر ضرری و اثر گذار است.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در این سفر به تویسرکان سعی کردیم با دیدار با فرهنگیان و دست اندکاران امور اجرایی و مدیریتی شهرستان، برخی مشکلات حوزه آموزش و پرورش این شهرستان را بررسی کنیم و تا حد بضاعت برای حل مشکلاتی نظیر زیر ساخت ها و تجهیزات لازم مساعدت به عمل بیاوریم.
انتهای پیام