معاون استاندار تاکید کرد؛

ضرورت توجه به کیفیت نان و استفاده از نان کامل در چهارمحال و بختیاری

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری به موضوع کیفیت نان و ضرورت توجه به این موضوع اشاره کرد و گفت: ممکن است در این زمینه کمبودهایی وجود داشته باشد که باید همه دست به دست هم دهیم و با همکاری یکدیگر آن‌ها را برطرف کنیم.

ملک‌محمد قربانپور امروز ۲۷ آذرماه در کارگروه آرد و نان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جلسات گذشته این کارگروه مصوباتی به همراه داشته است، اظهار کرد: متاسفانه بخش زیادی از مصوبات اجرایی نشده است، البته بخشی از مصوبات فرابخشی است که باید پیگیری و به رفع مشکلات منجر شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث کمبود انرژی در کشور، افزود: باید همه مردم همراهی و همکاری لازم را داشته باشند و از سوی دستگاه‌های مختلف اقناع‌سازی صورت گیرد، گرچه واحدهای تولیدی، کشاورزی، بخش صنعت همه پای کار آمدند.

وی ادامه داد:  از فرمانداران شهرستان‌ها تقاضا می‌شود بر این امر اهتمام ورزند، چرا که تاکید مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و استاندار است تا بتوانیم همچون گذشته از این دوران به خوبی عبور کنیم، اگرچه کار ما طراحی برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت است تا در آینده به این مشکلات دچار نشویم. 

قربانپور در ادامه با اشاره به بحث انرژی خورشیدی و ضرورت استفاده از آن، تصریح کرد: این موضوع می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد، قطعاً شرایطی فراهم خواهد شد که دستگاه‌ها و ادارات دولتی و فرمانداری‌ها ساختاری راه‌اندازی کنند که خود تامین کننده انرژی مورد نیاز خود باشند، یعنی هر دستگاه در تولید انرژی سهیم و سهم‌بری خود را از تولید انرژی داشته باشد.

وی در ادامه به موضوع کیفیت نان و ضرورت توجه به این موضوع اشاره کرد و گفت: این موضوع، از جمله موضوعات کشوری است، یعنی اگر استانی، شهری و یا روستایی بتواند در بحث کیفیت نان کمک و نان با کیفیت به مردم عرضه کند شاید رضایتمندی بالای ۷۵ تا ۸۰ درصد را به دنبال داشته باشد، البته ممکن است کمبودهایی وجود داشته باشد که باید همه دست به دست هم دهیم و با همکاری یکدیگر آن‌ها را برطرف کنیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: استفاده از نان کامل در بسیاری از استان‌ها پاسخگو بوده و استقبال خوبی صورت گرفته که باید بحث نان کامل در استان به طور کامل اجرایی شود. 

قربانپور اضافه کرد: باید نگاه‌ها به حوزه آرد و نان نگاه‌های جدید و نو شود، با توجه به تکنولوژی‌های پیشرفته‌ دنیا وجود، باید در بحث کیفیت، میزان موجودی، کمبودها و ... کار شود، لذا لازم است دستگاه‌های مختلف همکاری کنند تا از این ساختار استفاده شود.

به گفته وی، باتوجه به وضعیت انرژی، فرمانداران باید نگاه‌های پدافندی در تولید نان داشته باشند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: بحث نظارت و بازرسی از سوی سازمان صمت استان صورت می‌گیرد که باید همه در این زمینه کمک کنند، چه بسا لازم است ابتکاراتی جدید در حوزه بازرسی‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های روز صورت گیرد.

وی تاکید کرد: می‌توان برای استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته از افراد دانشگاهی و مراکز اداری کمک گرفت، همچنین در زمینه هوش مصنوعی امکان استفاده از متخصصان این حوزه در حوزه فناوری، بازرسی و توزیع آرد و نان وجود دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403092719700
  • خبرنگار : 50123