میثاق حیدری در گفتوگو با ایسنا وحدت را یـک ارزش اجتماعـی و قبـل از آن یـک ضـرورت و نیـاز اجتماعی دانست و با بیان اینکه در جامعهای که راه تحـول را میرود وحدت بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی این بود که دو بخش عظیم فرهنگی که سالها دستانی در کار بود تا از هم دور باشند یعنی حوزه و دانشگاه با هم متّحد شدند.
وی یکی از خجستهترین پیامدهای انقلاب اسلامی را وحدت حوزه و دانشگاه برشمرد و با بیان اینکه این مهم از آثار انقلاب فرهنگی است، بیان کرد: این مسئله یکی از اساسیترین و پیچیدهترین و عمیقترین مسائل انقلاب اسلامی است.
سرپرست مدیریت برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: وحدت حوزه و دانشگاه، به معنای وحدت در اهداف کلی در مسیر ساختن و پیشرفت کشور و حرکت این دو کانون علمی و معرفتی با یکدیگر و عبور در دو خط موازی اما هم راستاست به نحوی که این حرکت برای یک هدف باشد و آن هدف، ساختن و کامل کردن ملت و کشورسربلند ایران اسلامی است تا همه به سمت ایجاد یک جامعهی اسلامی پیشرفتهی مستقل و جامعهی الگو طی مسیرکنند.
وی اضافه کرد: وحدت حوزه و دانشگاه عبارت از این است که این دو مرکز تعلیم و تعلم را از لحاظ اخلاق حاکم بر آنها، از لحاظ سیستم و سازماندهی حاکم بر آنها، و از لحاظ برخی از محتواها به هم نزدیک کنیم.
سرپرست مدیریت برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه وحدت و همکاری این دو پایگاه فکری ـ فرهنگی جامعه، برای حفظ فرهنگی اصیل، در مقابل هجوم ارزش های غربی، ضروری است، تصریح کرد: وحدت و همکاری میان این دو نهاد، نه یک وحدت فیزیکی و شکلی، بلکه تقارب و یکی شدن در مبانی معرفت شناختی، ارزشهای فرهنگی و دغدغهها و حساسیتهای سیاسی ـ اجتماعی است و همین موضوع هر یک از این دو قشر را در جایگاه واقعی خود قرار داده است.
حیدری گفت: در واقع باید عقربه مدار حرکت، به سوی دانشگاه اسلامی پیشگام در جامعهسازی و تمدن سازی باشد و این منظور حاصل نخواهد شد مگر با وحدت عمیق و عملی حوزه و دانشگاه و روحانی و دانشجو و این یک ضرورت و نیاز انقلابی است.
انتهای پیام