احمد فاطمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آمار، طی سالیان پیش رو شاهد افزایش سن جمعیت کشور خواهیم بود، در همین راستا برنامه هایی جهت«جوانی جمعیت و افزایش موالید» از جمله قانون جوانی جمعیت تدوین و درحال اجراست، اما برای تامین زیرساختهای لازم جهت جامعه سالمند هنوز اقداماتی صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: اگر برای فردای کشور که با جامعه بزرگ سالمند رو به رو هستیم، تدبیر و برنامه ریزی لازم صورت نگیرد، با چالش بزرگی مواجه خواهیم شد.
رئیس کمیته اجتماعی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه احترام و تکریم سالمندان در دین، فرهنگ و اعتقادات ما ایرانیها نهادینه شده است، افزود: سالمندان را گنجینه گرانقدر خود میدانیم و وجود آنان را ارج مینهیم؛ امروز وظیفه داریم که این فرهنگ ارزشمند جامعه ایرانی اسلامی را ترویج و عملیاتی کنیم.
فاطمی افزود: چهره سالمندی که از حدود ۱۰ سال آینده در کشور مشاهده خواهیم کرد و روزهایی که متولدین دهه ۵۰ به ۶۰ سالگی برسند، شباهتی با چهره سالمندی که امروز مشاهده میکنیم ندارد و بحثهایی چون امید به زندگی، مسائل اقتصادی سالمندان، عدم وجود مراکز رفاهی مخصوص سالمندان، بیمه سالمندی، تامین مسکن، خدمات دهی به سالمندان، بهداشت و درمان این اقشار وغیره موضوعات مهمی است که برای تک تک آنها نیاز به طرح و برنامه و زیرساخت است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تمام همت خود را برای اقدامات قانونی لازم دراین خصوص صورت خواهد داد و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه و دولت در این خصوص با شتاب و حساسیت بیشتری وارد عمل شوند.
انتهای پیام