دانشیار موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام:

دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از دانشگاه‌های سرآمد کشور است

دانشیار موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از دانشگاه‌های سرآمد کشور است.

علی گزنی، یکشنبه، ۲۵ آذرماه در حاشیه برنامه ارتقای دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای حضور در جمع ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا در نظام رتبه بندی بین المللی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این دانشگاه در سه رتبدی مرجع بین المللی کیو اس، شانگهای بخش موضوعی و تایمز بخش جهانی و موضوعی رتبه‌های خوبی دارد و جایگاه مناسبی را کسب کرده است.

وی ادامه داد: ما به عنوان دانشگاه اگر به دنبال ارتقای مجموعه در سطح بین المللی هستیم باید به رتبه‌هایی که بیشتر مورد توجه سیاستگذاران، پژوهشگران و دانشجویان است مراجعه کنیم.

وی با بیان اینکه رتبه بندی کیو آس ماهانه شش میلیون، تایمز سه میلیون و شانگهای ۲۰۰ هزار مراجعه کننده دارد، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز از پتانسیل بالایی برخوردار است که در این سه نظام حضور دارد و برای ارتقای جایگاه خود باید سیاست‌هایی را هدف گذاری کند.

گزنی اظهار کرد: رتبه‌ی بالای دانشگاه‌ها به گسترش جذب دانشجوی بین المللی، تعاملات بین المللی و گردشگری سلامت منجر خواهد شد.

دانشیار موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام با بیان اینکه هدف در برنامه هفتم توسعه حضور ۲۰ دانشگاه در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا است، گفت: اولین گام دانشگاه برای ارتقای رتبه این است که برنامه ارتقا را مشخص، وضعیت فعلی خود را سنجیده و وضعیت مطلوب را شناسایی کند که همه‌ی این عوامل دانشگاه‌ را برای رسیدن به نقطه مطلوب کمک می‌کند.

وی افزود: در این برنامه یکسری اقدامات باید عملیاتی شده، سیاست‌ها تغییر کرده و از ابزارهایی استفاده شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403092518187
  • خبرنگار : 50536