پرداخت تسهیلات به متقاضیان فعال صنایع دستی در لنجان 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان لنجان، گفت: هنرمندان صنایع دستی معمولاً با استفاده از مواد اولیه بومی، به خلق آثار خود می‌پردازند و به همین دلیل جزو مشاغلی هستند که با حداقل سرمایه ایجاد کار کرده و ضمن ایجاد اشتغال پایدار برای خود و سایر افراد، زمینه توسعه و ترویج هنر و فرهنگ بومی در جامعه را نیز فراهم می‌کنند.

احمد فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به این پتانسیل‌ها کارگروه اشتغال شهرستان لنجان حمایت از هنرمندان صنایع دستی از طریق پرداخت تسهیلات به این افراد را یکی از اولویت‌های قرار داده است. در این بین تسهیلات پشتیبان مشاغل خانگی که با کارمزد ۴ درصد و مدت زمان بازپرداخت ۷ سال پرداخت می‌شود با بیشترین استقبال از سوی هنرمندان صنایع دستی مواجه شده است به طوری که اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان لنجان در ۹ ماهه اول سال جاری مبلغ ۲۵ میلیارد ریال به ۲۲ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی شهرستان پرداخت کرده است.

وی افزود: از محل پرداخت این تسهیلات زمینه اشتغال ۲۲ نفر به صورت مستقیم و ۱۶۰ نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شده و ۳۶ نفر از هنرمندان صنایع دستی نیز اقدام به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک نموده‌اند که جلسه تصویب مبلغ تسهیلات ایشان با حضور نماینده فرماندار و کارشناسان اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و کارشناس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شده و جمعاً مبلغ ۴۰ میلیارد ریال برای این پرونده‌ها مصوب و برای صدور معرفی‌نامه بانک به اداره کل کار،تعاون و رفاه اجتماعی استان اصفهان ارسال شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان لنجان، تصریح کرد: امیدواریم از محل پرداخت این تسهیلات برای ۳۶ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۹ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد شود. با تعامل صورت گرفته در کارگروه اشتغال شهرستان لنجان و عنایت ویژه فرماندار لنجان به حل مسائل هنرمندان صنایع‌دستی شهرستان لنجان و همکاری اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان لنجان در حال حاضر تمام هنرمندان صنایع دستی شهرستان لنجان که متقاضی دریافت تسهیلات مشاغل خانگی بوده‌اند و نسبت به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک اقدام کرده‌اند، از این اعتبارات بهره‌مند شده‌اند.

فتحی گفت: سایر هنرمندان صنایع‌دستی نیز می‌توانند ضمن مراجعه به اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان لنجان و تشکیل پرونده و تکمیل مدارک مورد نیاز از این تسهیلات استفاده کنند.

وی افزود: کارگروه اشتغال شهرستان لنجان به منظور نظارت بر نحوه مصرف تسهیلات پرداخت شده و جلوگیری از انحراف هزینه کرد تسهیلات، ضمن انجام بازدیدهای نظارتی از محل فعالیت دریافت‌کنندگان این تسهیلات در صورت مشاهده تناقض بین محل مصرف و هزینه کرد تسهیلات دریافتی با مدارک موجود در پرونده، ضمن توقیف ضمانت‌نامه‌های مربوطه، با متخلفان برخورد می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403092517923
  • خبرنگار : 50117