رییس دبیرخانه دائمی جشنواره فارابی خبر داد

تقدیر از برگزیدگان جشنواره فارابی با حضور رییس جمهور/ اعطای جایزه صلح و دوستی برای اولین بار

رییس دبیرخانه دائمی جشنواره فارابی گفت: این جشنواره همتراز با جشنواره خوارزمی در کشور برای تحقیقات علوم انسانی برگزار می شود. در واقع ما سه شنبه ۲۷ آذرماه جاری با حضور رییس جمهور در سالن اجلاس سران نشست اختتامیه را خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، سعید غیاثی در نشست خبری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی که امروز در پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، علوم انسانی و تمدنی برگزار شد، به اهمیت برگزاری این جشنواره پرداخت و گفت: این جشنواره همتراز با جشنواره خوارزمی در کشور برای تحقیقات علوم انسانی برگزار می شود. در واقع ما سه شنبه ۲۷ آذرماه جاری با حضور رییس جمهور در سالن اجلاس سران نشست اختتامیه را خواهیم داشت و شخصیت های داخلی و خارجی در این برنامه حضور دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: جشنواره بین المللی فارابی که از سال ۸۶ برگزار می شود تا به امروز فراز و نشیب های فرآوانی را پشت سر گذاشته است. اما با این وجود همواره مورد استقبال محققان قرار میگیرد.

غیاثی تاکید کرد: با وجود همه چالش هایی که در حوزه مطالعات علوم انسانی و اسلامی به ویژه در حوزه بودجه وجود دارد، جشنواره بین المللی فارابی همواره از استقبال خوبی برخوردار بوده است.

رییس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، علوم انسانی و تمدنی با بیان اینکه تعداد ۲۵۸۵ اثر به جشنواره فارابی ارسال شده است، گفت: تعداد ۳۸۳ اثر ارسالی به این جشنواره نیز بین المللی بوده است.

وی تاکید کرد: ما در این جشنواره کتابی که حاصل پژوهش باشد را مورد ارزیابی قرار می دهیم. حتی برخی آثار را ۹ با مورد داوری قرار دادیم. به طور کلی ۳۷ برگزیده را در جشنواره خواهیم داشت. ۱۸ برگزیده کسانی هستند که آثار ارسال کردند مابقی عوامل جنبی جشنواره نظیر انجمن های علمی، شخصیت های علوم انسانی، نشریات علمی، مترجمین برتر ....مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

غیاثی از ارائه جایزه صلح و دوستی در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد و گفت: امسال این جایزه به شخصیت خارجی اعطا خواهد شد.

رییس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، علوم انسانی و تمدنی در پایان در خصوص داوری آثار فارابی نیز تاکید کرد: تمام آثار ارسالی به جشنواره بین‌المللی فارابی بدون نام ارزیابی می‌شوند و کارگروه ها نمی دانند اثر برای کدام نویسنده است و صرفا محتوی اثر مورد داوری قرار می‌گیرند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403092417372
  • خبرنگار : 71567

برچسب‌ها