رستم قنبری امروز ۲۴ آذرماه در این آیین در ابتدا با اشاره به اینکه در هر زمانی که لازم باشد در خدمت تشکلهای کارگری و کارفرمایی خواهم بود، اظهار کرد: امید است با همفکری یکدیگر مشکلات را برطرف کنیم.
سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: قرار است گرهگشای کار مردم باشیم، از طرفی باید در جهت اجرای برنامههای راهبردی دولت گام برداریم.
قنبری گفت: باید وفاق و همدلی را در بین کارکنان ایجاد و با همکاری یکدیگر بر مشکلات غلبه کنیم، همچنین رعایت حقوق مردم، خدمت رسانی و حفظ و تکریم ارباب رجوع از اویتهای کاری من است.
وی بیان کرد: برنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در استان بومیسازی کنیم و سند توسعه و آمایش سرزمین و طبق سند هفتم توسعه و متناسب با ظرفیتهای استان اقدامات صورت گیرد.
وی در راستای تثبیت اشتغال در چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: لازم است با دستگاههایی که در حوزه اشتغال استان دخیل هستند و به ویژه بخش خصوصی در راستای کاهش نرخ بیکاری اقدام کنیم.
قنبری بر تشدید قوانین در حوزه روابط کار تاکید کرد و بیان کرد: اجرای سند بخش تعاون به ویژه تعاونیهای مشکلدار ضرورت دارد.
وی خاطرنشان کرد: دست کمک و یاری به سوی همه شما دراز میکنم تا با فکر، اندیشه و پیشنهادات سازنده کمک کنید تا خادم صدیق، امین و شفاف برای مردم استان باشم.
محسن مولوی، مدیرکل سابق ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۴۸ درصد سلختار سازمانی این ادارهکل بلاتصدی است، اظهار کرد: این امر موجب کوتاهی در حوزههای مختلف نشد بلکه سه طرح نیمهتمام از جمله سالن چند منظوره لردگان، استخر شنای کارگران شهرکرد و فارسان افتتاح شد.
وی آغاز بزرگترین سالن چند منظوره بروجن، استخر شنای باباحیدر با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، احداث مجتمع ورزشی در کوهرنگ، اخذ مجوز و مصوبه سالن چندمنظوره در شهرستانهای کیار، خانمیرزا و بن را از جمله پروژههای آغاز شده توسط این ادارهکل بیان کرد.
مولوی، اخذ ۵۶ میلیارد تومان اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای از منابع ملی و استانی برای پروژهها و یا تجهیزات، احیای کارگروه تخصصی اشتغال و برگزاری ۱۳ جلسه تخصصی، پرداخت ۱۲۵۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به ۱۳ هزار نفر از مردم، راهاندازی ۱۷ مرکز کاریابی، صدور ۱۷ هزار مجوز رایگان مشاغل خانگی و پرداخت ۲۹۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی را از جمله اقدامات صورت گرفته عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در شیب سرازیری کاهش قرار گرفته است، تصریح کرد: نرخ مشارکت اقتصادی استان در بهار و تابستان امسال به ۴۲ درصد رسید، به طوریکه جمعیت فعال استان در بازار کار افزایش یافته و این کاهش نرخ بیکاری نشان از اقدامات مطلوب صورت گرفته بوده است، گرچه لازم است از اکنون به دنبال تثبیت نرخ بیکاری و اشتغال در استان باشیم.
مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: تا پایان سال باید ۱۳ هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شود که تاکنون ۷۴ درصد آن محقق شده است.
مولوی با بیان اینکه بحث ورود هلدینگها در چهارمحال و بختیاری در مقایسه با دیگر استانها فاصله دارد، بیان کرد: ۹ طرح اقتصادی استان از سوی هلدینگها مصوبه را اخذ و تفاهمنامه منغقد شده که برخی از آنها آغاز و برخی باید از سوی صندوق بازنشستگی شستا اقدامات لازم صورت گیرد.
به گزارش ایسنا، کارشناس اداره کل کار و امور اجتماعی چهارمحال و بختیاری، رئیس کار و امور اجتماعی شهرستانهای کوهرنگ و اردل، رئیس اداره بازرسی و اداره نظارت بر تعاونیهای چهارمحال و بختیاری و مدیر روابط کار استان از جمله سوابق کاری و مدیریتی سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
انتهای پیام