استاندار خوزستان:

در گرایش جوانان به مواد مخدر نباید یک‌طرفه به قاضی برویم

استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم انجام کار جامع در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد گفت: اگر یک جوان از نظر اشتغال، مسکن و ازدواج مشکل داشته باشد و با مسائلی مواجه شده باشد، احتمال افسردگی و اضطراب او بیشتر می‌شود و در نتیجه به سمت استفاده از مواد مخدر گرایش پیدا می‌کند.

سید محمدرضا موالی‌زاده در مراسم امحای هشت تن مواد مخدر که امروز (۲۴ آذرماه) در ستاد فرماندهی خوزستان در اهواز انجام شد، اظهار کرد: در کنار مبارزه با مواد مخدر و قاچاقیان این حوزه باید به فکر پیشگیری باشیم زیرا با پیشگیری می‌توان با تلاش کمتر، نتایج بهتری به دست آورد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: باید با تلاش همه جانبه و با کمک بخش‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی، صدا و سیما، فضای مجازی و همه افراد تاثیرگذار در جامعه اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

استاندار خوزستان گفت: این پدیده‌ای سازمان‌یافته در کشور ما است و کشورها و نیروهایی هستند که به این فکر می‌کنند تا به جای اینکه جوانان ما به سمت ابتکارهای علمی و خلاقیت بروند، درگیر مواد مخدر شوند.

موالی‌زاده عنوان کرد: البته ما وظایفی در این زمینه داریم؛ اگر یک جوان از نظر اشتغال، مسکن و ازدواج مشکل داشته باشد و با مسائلی مواجه شده باشد، احتمال افسردگی و اضطراب او بیشتر می‌شود و در نتیجه به سمت استفاده از مواد مخدر گرایش پیدا می‌کند.

وی افزود: بنابراین باید واقع‌بین باشیم و یک‌طرفه به قاضی نرویم؛ باید همه‌ ابعاد این مساله دیده شود و کار جامع در حوزه پیشگیری و درمان انجام شود تا بسترهای گرایش به مواد مخدر از بین برود.

استاندار خوزستان گفت: مواد مخدر، آثار بسیار مخربی بر جسم و جان جوانان می‌گذارد و باید بسترهای این پدیده از بین برود. 

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403092417334
  • خبرنگار : 50225