حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی ظهر امروز ۲۳ آذرماه در خطبههای نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اشغال سوریه، اظهار کرد: این دام نیز بر اساس منویات مقام معظم رهبری آتشی است که از گور آمریکا و اسرائیل و البته یکی از همسایگان بر میخیزد، مقامات ایران از یک سال پیش نسبت به خطراتی که حاکمیت سوریه را تهدید میکرد، هشدار داده بودند اما متأسفانه آنها توجهی نکردند.
فاطمی ادامه داد: طبق اخباری که دریافت کردیم ۱۲ ساعت پیش از اشغال دمشق، مقامات سوریه درخواست کمک کرده بودند که البته خیلی دیر بود و کار از کار گذشته بود و ۱۲ ساعت پس از درخواست آنها، دمشق اشغال شد.
امام جمعه شهرکرد گفت: مقاومت بذر مبارکی بود که در دل مجاهدان و مردمان منطقه کاشته شد و به فضل الهی باز هم شعلهور خواهد شد و این فراز و نشیبها و تاکتیکها هم در مسیر مقاومت همواره وجود داشته است.
وی بیان کرد: زحماتی که ما در گذشته در سوریه متحمل شدیم و شهدایی که تقدیم کردیم در جای خود محفوظ است و همین زحمات باعث شد که داعش نتواند به مرزهای ما نزدیک شود و ما از حرم آلالله دفاع کردیم.
فاطمی با اشاره به وفات حضرت امالبنین(س) مادر بزرگوار قمر بنیهاشم حضرت عباس(ع)، تصریح کرد: این مناسبت با عنوان تجلیل مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است چرا که حضرت امالبنین هم همسر و هم مادر شهید بودند، فرزندان امیرالمؤمنین(ع) و امالبنین(س) یعنی حضرت عباس و برادران ایشان انسانهای عظیمالقدر و مایه مباهات تاریخ اسلام هستند.
وی با بیان اینکه برخی برادران حضرت سیدالشهدا(ع) اما حتی در صحرای کربلا حاضر نشدند، ادامه داد: تفاوت حضرت قمر بنیهاشم(ع) و برادرانش با دیگر برادران امام حسین(ع) در اینجا بود که ایشان در دامن امالبنین پرورش یافتند و اینجاست که نقش اثرگذار مادر در تربیت فرزندان مشخص میشود.
فاطمی بیان کرد: باتوجه به چنین نقش اثرگذار مادران در تربیت جامعه، باید در تربیت دختران که مادران آینده هستند بیشترین دقت را به خرج داد و اولیا به این نکته مهم توجه داشته باشند، تحصیل در مدارس تنها محدود به یادگیری فیزیک و شیمی و علوم نیست بلکه دختری که بناست مادر جامعه باشد نیاز به آموزشها و مهارتهای دیگر نیز دارد چرا که نسل آینده در گرو نقش مادران است.
امام جمعه شهرکرد تأکید کرد: مادران و همسران شهدا را باید تکریم و احترام کنیم و امیدواریم خداوند بهترین کرامتها را به ایشان هدیه فرماید.
فاطمی با اشاره به ۲۵ آذرماه روز پژوهش بر اهمیت تحقیق و پژوهش تأکید و بیان کرد: تحقیق و پژوهش به معنی تولید علم، پیشرفت و رشد علمی است و آنچه را میخوانیم در موردش پژوهش و تحقیق شده است. تمام آنچه دانشمندان اکتشاف و اختراع کردند، از مسیر تحقیق و پژوهش در علوم گذشتگان عبور کردهاست.
نماینده ولیفقیه در چهارمحالوبختیاری با گرامیداشت سالروز شهادت شهید مفتح، تصریح کرد: سالروز شهادت این روحانی عالم جسور و اندیشمند و استاد دانشگاه و شجاع با عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامیده شدهاست، کسانی که تکرار و تأکید بر وحدت حوزه و دانشگاه دارند میخواهند این پیام را برسانند که حوزویان دانشگاههیها را قبول داشته باشند و دانشگاهیان نیز حوزه را قبول داشته باشند.
فاطمی با تأکید بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنی ارج نهادن به شایستگیهای هر دو نهاد است، خاطرنشان کرد: در یک برهه از زمان در دوران پیش از انقلاب نگاه نامطلوب در دانشگاه نسبت به حوزه وجود داشت و حوزویان نیز همین نگاه منفی را به دانشگاهیان داشتند چرا که همدیگر را درک نمیکردند از مهارتها، ظرفیتها و شایستگیهای یکدیگر خبر نداشتند. وحدت حوزه و دانشگاه بدین معناست که هر دو نهاد در مسیر خدمت به مملکت دست همکاری و اتحاد به هم بدهند.
انتهای پیام