شاهین نجفی در گفتوگو با ایسنا افزود: سه مورد از اهداف ارزشمند این رویداد فرهنگی راترویج فرهنگ اجتماعی «استفاده از جایگاه شعر برای گسترش همدلی و درک متقابل در سطح جامعه، مسئولیت پذیری عمومی« بهرهگیری از ظرفیت نخبگان و گروههای اجتماعی برای تشویق به حمایت از کودکان مبتلا و جذب خیرین «راهنمایی افراد نیکوکار برای مشارکت در کمک به این بیماری دشوار عنوان کرد.
وی محورهای موضوعی جشنواره که شاعران میتوانند آثار خود را با توجه به موضوعات ذیل خلق کنند، شامل اصلاح رفتارهای اجتماعی «مبارزه با باورهای نادرست و ارتقای فرهنگ رفتار با بیماران، حمایت از تحصیل« رفع موانع تحصیلی و کاهش ناهنجاریهای اجتماعی برای بیماران، ازدواجهای فامیلی «اطلاعرسانی درباره ارتباط ازدواجهای فامیلی با این بیماری، تقدیر از خانوادهها «قدردانی از عشق و فداکاری خانوادههایی که بهرغم سختیها از فرزندان خود مراقبت میکنند، تحریمها و تأثیرات آن «بررسی تأثیر تحریمها بر سلامت بیماران و روایت تجربیات خانوادهها و آگاهیبخشی «توضیح درباره ماهیت ژنتیکی بیماری و رفع نگرانیها درباره سرایت آن ذکر نمود.
وی افزود:برای شرکت در این جشنواره از همه شاعران فارسیزبان بدون محدودیت سنی یا جغرافیایی، آثار خود را در قالبهای کلاسیک، نو، نیمایی سرود، ترانه، تصنیف شعر کودک و نوجوان ارسال کنند.
شاهین نجفی در تشریح بخشهای جشنواره نیز گفت: آثار در دو بخش فارسی و زبانهای دیگر (انگلیسی، عربی، ترکی، اردو و…) پذیرفته میشوند و جشنواره در دو دسته شامل بیماران پروانهای و خانوادههایشان و شاعران دیگر برگزار میشود.
وی همچنین در رابطه با جوایز ارزشمند برای برگزیدگان نیز اعلام کرد : برگزیدگان شاعران: ۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و همچنین برگزیدگان بیماران پروانهای و خانوادهها: ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال دریافت خواهندکرد . ضمن این که آثار منتخب در روز جشنواره توسط شاعران قرائت میشوند و در قالب کتابی منتشر خواهند شد. همچنین برخی آثار در قالب آلبوم موسیقی تولید خواهند شد.
وی افزود : مهلت ارسال آثار تا پایان دیماه و نحوه شرکت در جشنواره ارسال آثار به ایمیل دبیرخانه به نشانی : pr@ebhome.ngo میباشد و علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر میتوانند با روابط عمومی خانه ای بی به شماره ۰۲۱۴۱۱۴۳، داخلی های ۳۳۳ و ۲۲۰ در تماس باشند.
نجفی در پایان اظهار داشت: با شرکت در این جشنواره، هنرمندان میتوانند صدای کودکان پروانهای باشند و از قدرت کلمات برای خلق دنیایی بهتر بهره ببرند.
علاقمندان میتوانند با تماشای مستند حماسه پروانه، اشعار و آثار خود را با الهام از این اثر هنری، خلق نمایند.
انتهای پیام