استاندار کرمانشاه:

احیاء ۳۰۰ واحد صنعتی راکد کرمانشاه در اولویت است

استاندار کرمانشاه با بیان این‌که حدود یک‌هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان وجود دارد که ۳۰۰ واحد آن نیمه‌فعال یا راکد است، گفت: بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید و رونق در اولویت قرار دارد. 

منوچهر حبیبی، در بازدید از سه پروژه بزرگ اقتصادی و تولیدی کرمانشاه، این استان را یک قطب صنعتی در کشور دانست و با اشاره به اینکه روزهای چهارشنبه هر هفته را بعنوان روز صنعت و اقتصاد در استان نامگذاری کرده‌ایم، اظهار داشت: در این روز مسائل حوزه اقتصادی و صنعت استان به صورت ویژه و عمدتا میدانی پیگیری می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: به سراغ واحدهای تولیدی خواهیم رفت و از مسائل و مشکلات آنها مطلع خواهیم شد، سپس تصمیم‌گیری‌های لازم به عمل خواهد آمد و در صورت نیاز مسائل واحد مربوطه در استان و یا در سطح ملی مطرح و پیگیری خواهد شد. 

حبیبی به بازدیدش از کارخانه سوخت سبز زاگرس( بیواتانول) اشاره کرد و گفت: محصول این کارخانه جایگزین افزودنی‌های شیمیایی بنزین می‌شود و با تولید یک بنزین باکیفیت، باعث کاهش چشمگیر آلودگی هوا می شود. همچنین در کنار آن خوراک دام نیز تولید می‌شود. 

مدیر ارشد استان با اشاره به اینکه این طرح از پروژه‌های سفر مقام معظم رهبری است، خاطرنشان ساخت: پروژه به دست متخصصان داخلی احداث شده و ظرفیت تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر محصول را دارد. 

طرح بیواتانول هم اکنون در مرحله تولید آزمایشی بوده و ارزش روز سرمایه‌گذاری آن حدود پنج هزار میلیارد تومان است. این طرح اکنون آماده افتتاح رسمی است.

این طرح از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان بوده که با سرمایه‌گذاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و توسط شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس احداث شده است. 

 حبیبی همچنین با اشاره به بازدیدش از شرکت دانش‌بنیان دانش بافت البرز گفت: این پروژه کاری نو و جدیدی است که توسط یک شرکت دانش بنیان بنا نهاده شده که کاملا جدید و مبتنی بر علم روز است و توسط متخصصان داخلی اجرا شده است. 

استاندار کرمانشاه با تصریح اینکه ظاهرا تنها یک نمونه دیگر از این شرکت در کشور وجود دارد، ادامه داد: این پروژه در حال حاضر با مشکل تامین مواد اولیه بافت مواجه است که در سفر رییس قوه قضاییه و مسؤلان سازمان پزشکی قانونی به استان پیگیری خواهد شد تا مواد اولیه لازم تامین و پروژه به بهره برداری برسد. 

فاز اول(زرد) این واحد تکمیل شده و در آستانه دریافت پروانه بهره برداری است که ارزش روز آن به حدود ۸۰۰ میلیارد تومان می رسد.

این واحد دانش بنیان که تنها یک نمونه دیگر از آن در کشور وجود دارد، اندام انسانی تولید خواهد کرد که در فاز اول شامل بافت های قلب و عروق، تاندون، پودر استخوان و... است‌.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به بازدیدش از پروژه کاشی و سرامیک چیاسرام، روند کار این پروژه را مناسب ارزیابی و تصریح کرد: براساس قول مدیر پروژه، ظرف چند ماه آینده این طرح به بهره برداری خواهد رسید. 

حبیبی عنوان کرد: کرمانشاه یک قطب تولید صنایع سرامیک و کاشی در کشور است که با راه اندازی این واحد ظرفیت تولید این محصول ۵۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد. 

عملیات اجرایی این پروژه بزرگ سال ۱۴۰۰ آغاز شده و فاز اول آن در ۳۰ هکتار و با اشتغالزایی ۴۵۰ نفر در حال اجراست. این فاز هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به گفته سرمایه‌گذار آن در بهار سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

 ظرفیت تولید سالیانه فاز اول پروژه چیاسرام هفت میلیون متر مربع کاشی است که این ظرفیت با راه اندازی فاز دوم به ۱۰ میلیون متر مربع و فاز سوم به ۱۴ میلیون متر مربع خواهد رسید.

اشتغالزایی این طرح در فازهای دوم و سوم به ترتیب ۷۰۰ نفر و ۸۵۰ نفر خواهد بود. برای این طرح ۲۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و خواهد شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۲ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403092216040
  • خبرنگار :