به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی، شامگاه امروز(۲۱ آذر) در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، با بیان اینکه قدرت به سه بخش شامل قدرت با زور، قدرت با ثروت و قدرت با علم تقسیم میشود، اظهار کرد: اگر به دنبال توسعه یافتگی هستیم، باید به دنبال قدرت با علم و دانش باشیم و جایگاه علمی خود را روز به روز برجستهتر کنیم.
وی افزود: کشورهای در حال توسعه راهی جز تقویت بنیانهای علم و دانش خود ندارند، چراکه راه پیشرفت، توسعه و ترقی آنها از طریق علم و دانش است و تجربه هم نشان داده که علم و دانش منجر به ترقی و توسعه میشود.
استاندار کرمانشاه راه تبدیل علم و دانش به ثروت و تکنولوژی را پژوهش دانست و تصریح کرد: پژوهش یعنی خلاقیت و نوآوری و فتح قلهها. میتوانیم راز و رمز پدیدهها را از طریق پژوهش بدست آوریم و به واسطه پژوهش علم و دانش معنا پیدا میکند.
وی با بیان اینکه تمام پیشرفتهای بشری مدیون تحقیق و پژوهش است، ادامه داد: هر پیشرفتی که بر بستر پژوهش و علم و تحقیق نباشد، محکوم به شکست خواهد بود، لذا جایگاه پژوهش جایگاه وسیع و بالایی است.
حبیبی اضافه کرد: رگ حیات توسعه پایدار و پایه و اساس کارآفرینی بر مبنای پژوهش است.
وی در ادامه با تاکید براینکه پژوهش باید به یک فرهنگ و گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود، گفت: فرهنگ پژوهش و تحقیق در جامعه و مجموعههای دانشگاهی باید برجستهتر شود.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از چالشها و مشکلات در حوزه پژوهش مسائل مالی است که در این زمینه باید در نظام بودجهریزی کشور توجه ویژهای به آن شود.
وی تاکید کرد: در حوزه مدیریتی نیز گسستگی بین دانشگاه و صنعت، فرهنگ پژوهش را کمرنگ کرده که باید این رابطه روز به روز تقویت شود.
حبیبی در ادامه عنوان کرد: در حوزه نیروی انسانی نیز دانشگاهها در حوزه پژوهش به اندازه نیاز، نیروی انسانی تربیت نکردهاند و تعداد پژوهشگران و محققین ما باید بیشتر از تعداد کنونی باشد.
وی یادآورشد: امیدواریم همه باهم و در کنار هم به موضوع پژوهش در استان بهای بیشتری بدهیم تا اثرگذاری آن در جامعه بیشتر شود.
استاندار کرمانشاه در بخش پایانی سخنانش به وجود شرکتهای دانش بنیان توانمند در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: از ظرفیت این شرکتها در استان بیشتر استفاده خواهیم کرد تا شاهد اثرگذاری آنها را در حوزههای مختلف باشیم.
انتهای پیام