مریم جامی در گفتوگو با ایسنا در خصوص نمایشگاه آثار نقاشی «رنگ و خاطره» اظهار کرد: در دوران دانشجویی بدون اینکه بدانم در زمینه طراحی استعدادی دارم به یکباره شروع به طراحی چهره کردم و این اعتماد به نفس را نداشتم که کارهای خود را به نمایش بگذارم و به نوعی برای خودم طراحی میکردم تا اینکه یکی از هم اتاقیهای من در خوابگاه که از مسابقهای در این خصوص آگاه شده بود بدون اینکه من متوجه شوم کارهای من را در این مسابقه شرکت داد که ۳ دانشکده در رشتههای پزشکی، مهندسی و علوم شرکت کرده بودند و زمانی که نتایج اعلام شد به من خبر داد که چنین کاری را انجام داده و من در این مسابقه نفر اول شدم.
این هنرمند بیان کرد: همانطور که میدانید طراحی چهره آخرین مرحله طراحی است و شبیهسازی هم یکی از کارهای بسیار سختی است که آموزش آن زمان میبرد اما من آن را در کمترین زمان ممکن انجام دادم و در این زمینه تبحر پیدا کردم.
وی خاطرنشان کرد: وقفه کار من به دلیل فوت پدرم بود و به قدری روحیه خود را از دست داده بودم که نمیتوانستم سمت طراحی بروم تا سال ۱۴۰۰ که مجدد فعالیت خود را آغاز کردم و آرامشی که به دنبال آن بودم در انجام این کار پیدا کردم و در نهایت به کار رنگ روغن برگشتم. برگزاری این نمایشگاه بسیار اتفاقی رخ داد و پیشنهاد اطرافیان بود تا کارهای خود را در نمایشگاه در معرض نمایش قرار دهم تا دیده شوند.
جامی تصریح کرد: به طور کلی ۱۶ اثر در نمایشگاه وجود دارد که ۲ کار متعلق به فرزندم است که در حوزه گرافیک کار میکند و برای اینکه انگیزه پیدا کند ۲ اثر از او را نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشتیم.
وی تصریح کرد: عنوان «رنگ و خاطره» به دلیل خاطراتی انتخاب شد که آنها را در طی این سالها برای من زنده کرد؛ اینکه چگونه پس از ۲۰ سال وقفه در این مسیر قرار گرفتم و برگزاری این نمایشگاه و آغاز مجدد این کار باعث شد تا انگیزه پیدا کنم و با استقبال خوبی که از بازدیدکنندگان شاهد بودم بسیار خوشحالم و قطعا برای آینده و با تغییراتی که انجام میدهد، به این مسیر ادامه خواهم داد.
این هنرمند عنوان کرد: نمایشگاه گروهی آثار نقاشی «رنگ و خاطره» تا ۲۱ آذرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۹ ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند از این آثار در نگارخانه فردوسی فرهنگسرای جهاددانشگاهی دیدن کنند.
انتهای پیام