همزمان با اجرای نمایش «در انتظار گودو» مطرح شد:

تماشاگران برای ما تبلیغ می‌کنند

امیرحسین جوانی همزمان با سومین دور اجرای نمایش «در انتظار گودو»، معتقد است که اصلی‌ترین دلیل استقبال از این نمایش خود مخاطبان هستند.

این کارگردان جوان که نمایش خود را در سالن «هما» اجرا می‌کند، در گفتگو با ایسنا از دلایل استقبال تماشاگران از این نمایش گفت و از تغییراتی در شکل اجرای این اثر نمایشی خبر داد.

او گفت: سومین دور اجرای ما تا اوایل دی ماه ادامه دارد و بعد از وقفه‌ای ، اجرای کار را با تغییراتی در شکل اجرا در همین مجموعه ادامه می‌دهیم.

جوانی که تاکنون بیش از ۱۴۰ اجرای این نمایش را پشت‌سر گذاشته است، افزود: در این مدت حدود ۱۵ هزار تماشاگر داشته‌ایم و نکته جالب اینجاست که تعداد زیادی از آنان برای اولین بار است که تئاتر می‌بینند.گویی تئاتر در حال پوست‌اندازی است و جنس جدیدی از تماشاگران، این روزها به تماشای تئاترها می‌آیند.

او در پاسخ به اینکه در حال حاضر چقدر زمینه برای فعالیت گروه‌های حرفه‌ای که از راه تئاتر گذران زندگی می‌کنند، فراهم است؟ توضیح داد: برخلاف اینکه همیشه هنرمندان تئاتر به دلیل شرایط نامطلوب این حرفه گله‌مند بودند، به نظر می‌رسد الان شرایط تئاتر خوب است. نمایش ما حدود ۳ میلیارد فروش خالص داشته که نشانگر پتانسیل بالای تئاتر است. تماشاخانه‌های خصوصی هم نشان‌دهنده زمینه لازم برای اجرای تئاتر هستند. بنابراین تئاتر، می‌تواند به عنوان حرفه و منبع درآمد تلقی شود.

او ادامه داد: تجربه «در انتظار گودو»، این موضوع را به ما ثابت کرد. به این معنا که اگر برای آماده‌سازی یک نمایش به اندازه کافی وقت و انرژی گذاشته شود و به همه ابعادش، به صورت حرفه‌ای نگاه شود، تئاتر، می‌تواند درآمدزا باشد.

او با ابراز رضایت از استقبال تماشاگران از این اثر نمایشی درباره دلیل توجه مخاطبان به نمایشی غیرکمدی و غیر موزیکال که بدون چهره شناخته شده‌ای، اجرا می‌شود، توضیح داد: مهم‌ترین دلیل این استقبال، تماشاگرانی هستند که کار را دیده‌اند و بدون هیچ رسانه خاصی، با تبلیغات دهن به دهن، دیگران را به تماشای نمایش تشویق می‌کنند. یعنی تبلیغات دهن به دهن همچنان در تئاتر، کارایی دارد.

جوانی درباره تغییرات این نمایش در طول ۳ دوره اجرا نیز گفت: خوشبتختانه به دلیل اجرای طولانی مدت، توانستیم کار را از زاویه‌های گوناگون بازنگری کنیم. در این مدت این فرصت را داشتیم که درخت نمایش، گریم، لباس و ... را روتوش کنیم و این برای یک گروه نمایشی، فرصت مغتنمی است.

این کارگردان در پایان ابراز امیدواری کرد که نمایش‌هایی که روی صحنه هستند، مورد توجه و استقبال تماشاگران قرار بگیرند.

او گفت: برای اجرای یک اثر نمایشی، زحمات بسیاری کشیده می‌شود و امیدوارم حاصل زحمات همه گروه‌ها مورد استقبال تماشاگران قرار بگیرد.

نمایش «در انتظار گودو» نوشته ساموئل بکت با ترجمه نجف دریابندری و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان روی صحنه می‌رود.

بازیگران این نمایش (به ترتیب ورود به صحنه) عبارتند از: امیرمحمد رفیع‌خواه، سعید احمدی، محمدحسین قاسمی، مجتبی بیات، بازیگر خردسال: مسیحا ذبیحی.

دیگر اعضای گروه اجرایی این نمایش نیز به شرح زیر هستند: 

طراح صحنه: امیرحسین جوانی، طراح لباس: کوشنا شاهرخی، ساخت و طراحی درخت: کوشنا شاهرخی، طراح نور: مهدی پاک‌منش، طراح گرافیک و آهنگساز: مصطفی فتاحی، دستیار کارگردان: احمدرضا خاکساری، عکاس: شاهین آزما، مدیر تولید: محمدحسین سعید، مشاور پروژه: سیامک صفری، مشاور کارگردان: امیرحسین محمدی، مدیر تبلیغات: امیر قالیچی (تئاتر بازها)

در خلاصه داستان این نمایش آمده : 

«جاده‌ای بیرون شهر،

با یک تک درخت،

حوالی غروب. 

استراگون و ولادیمیر به انتظار گودو نشسته‌اند.»

این اثر نمایشی هر شب ساعت ۱۸ در سالن «هما» روی صحنه می‌رود و روز شنبه ۲۴ اذر ماه نیز اجرای ویژه‌ای در همین ساعت خواهد داشت.

عکس‌ها از شاهین آزما است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403092115319
  • خبرنگار : 71342