دکتر حبیب صفری نیا در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: اگر چه قیمتگذاری مصوب، ملاک تامین ملزومات است اما وقتی به خاطر کمبود نقدینگی، مجبور به خریدهای با بازپرداخت طولانی مدت میشویم قیمت تمامشده تجهیزات و ملزومات مصرفی افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اهمیت تامین تجهیزات پزشکی مصرفی گفت: علیرغم وجود نقدینگی و بازپرداختهای بیش از حد معمول، بیمار را نمیتوان در انتظار ملزومات مصرفی بخش و اتاق عمل گذاشت.
صفری نیا به اهمیت تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی سرمایهای در مراکز دولتی اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه استهلاک این تجهیزات و دستگاهها در مراکز دولتی به جهت پذیرش حجم بالای بیماران و پوشش خدمات آموزشی در کنار درمانی بالا است و به تبع آن عمر مفید دستگاهها هم در این مراکز کاهش مییابد و با وجود چالشهای نقدینگی و بودجه، با مشکلات زیادی در حوزه تعمیر و نگهداشت این دستگاهها مواجه هستیم.
وی در خصوص برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، تجهیزات کلینیک، بیمارستانی و صنایع وابسته که ۲۶ لغایت ۲۹ آذرماه جاری در محل نمایشگاه بین المللی خوزستان برگزار میشود، بیان کرد: این نمایشگاهها محل حضور و بازدید شرکتها و تجار خارجی است و از طریق ایجاد دسترسی به بازارهای خارجی میتواند فرصتی برای فعالان عرصه تجهیزات پزشکی در داخل کشور باشد تا رونق این بازار تا حدودی حفظ شود.
صفری نیا گفت: امیدواریم دولت در سال آتی ضمن حمایت از تولید داخل، از منابع اختصاص یافته به ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی سهم متناسبی را به تامین تجهیزات پزشکی اختصاص دهد تا بتوانیم هزینههای درمانی در مراکز دولتی را بهتر مدیریت کنیم.
انتهای پیام