مراسم اختتامیه این رویداد هنری شامگاه ۲۰ آذرماه با حضور استاندار کرمان، معاون اقتصادی استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کرمان، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس، فرماندار رفسنجان، معاونان فرماندار و جمع زیادی از هنرمندان مطرح کشوری و استانی برگزار شد.
محسن روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در این مراسم زبان هنر را زبانی جهانشمول برشمرد و از برگزارکنندگان این جشنواره و مجتمع مس سرچشمه که شعار «مس، حامی فرهنگ و هنر» را عملی کردهاند، قدردانی کرد.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان رفسنجان نیز به آمادهسازی سالنهای اجرای جشنواره ظرف ۱۰ روز اشاره کرد و گفت: با وجودی که نه سالن داشتیم نه پلاتو اما هنرمندان رفسنجان زحمت کشیدند و همت کردند و در این راه با همکاری نماینده مردم رفسنجان در مجلس، مدیر روابطعمومی مس سرچشمه، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان، فرمانداری و شهرداری رفسنجان توانستیم میزبان این رویداد باشیم.
سیدمحمدرضا حسینی با بیان اینکه تئاتر رفسنجان سالن تئاتر تخصصی ندارد، یادآور شد: شهرداری رفسنجان یک پلاتو در دست ساخت دارد و امیدواریم با مساعدت شهردار و در اختیار دادن زمین به مس سرچشمه، پلاتوی دیگری نیز توسط مجتمع مس سرچشمه برای هنرمندان رفسنجان احداث شود که با توجه به پتانسیلهای شهرستان توانایی میزبانی از جشنوارههای استانی و بینالمللی را داریم.
کورش سلیمانی دیگر عضو هیأت داوران این جشنواره نیز در سخنانی گفت: استان کرمان تنها سرچشمه مس نیست بلکه سرچشمه بزرگانی است که ایران به آنها افتخار میکند و افتخار میکنم که میهمان این استان هستم چرا که کرمانیها نجیبترین ایرانیها هستند.
سلیمانی در ادامه بیانیه هیئت داوران را قرائت کرد.
همچنین در این مراسم از یدالله آقاعباسی از پیشکسوتان تئاتر استان کرمان تجلیل شد.
وی در سخانی نیز گفت: امیدوارم این جلسات و جشنوارهها پایدار باشد.
وی افزود: چراغ این جشنهای تئاتر باید در همه محلات و همه روزهای سال روشن باشد. جشنواره جشن تئاتر است اما صرفاً جشنواره نیست. امیدوارم با همت مسئولان چراغ جشنوارههای تئاتر خاموش نشود، چرا که شهر و کشور بیتئاتر، دِه بزرگ است.
به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم چهار ساعته، برگزیدگان جشنواره معرفی شدند.
در بخش تقدیر ویژه از محسن سعادت نصری بهعنوان عکاس تئاتر، میثم عبدی و علی جعفری فوتنی برنامهسازمان رادیو دراماتیک، انارکیمحمدی نماینده رفسنجان و انار و در بخش نمایشنامهنویسی از نویسندگان نقره داغ و معصومیت از دست رفته تقدیر شد.
هیئت داوران در بخش نمایشنامهنویسی رتبه سوم را به علی صالحی زاده برای نمایشنامه وی ای پی با طعم مرگ اهدا کرد. رتبه دوم نمایشنامه نویسی به نمایش زهدان جلیل امیری و رتبه اول نمایشنامه نویسی. به ابراهیم عرب نژاد رسید.
هیئت داوران جایزه در بخش موسیقی رتبه برگزیده را به رضا قنبری برای موسیقی نمایش است اختصاص داد. رتبه تقدیر بخش موسیقی به ژیلا شریف نوسیقی نمایش وی ای پی با طعم مرگ رسید.
همچنین در بخش طراحی پوستر رتبه برگزیده به خانم فاطمه ذبیحی طراحی پوستر نمایش زهدان اهدا و در بخش تقدیر طراحی پوستر از محبوبه سالار پور و آتنا ابراهیمی نمایش خواب زدگان تقدیر شد.
در بخش طراحی لباس رتبه برگزیده به فاطمه حسینیعصار برای نمایش گرگ بودن یا نبودن اهدا شد. در بخش طراحی ماسک و گریم رتبه برگزیده به فاطمه حسینیعصار رسید.
در طراحی صحنه از فاطمه حسینی عصار برای نمایش گرگ بودن یا نبودن و سجاد خان بابا برای نمایش نجیب زادگان رند تقدیر شد و در این بخش رتبه برگزیده به میثم ماهان برای نمایش است اهدا شد.
بنابراین گزارش، در بخش بازیگری زن نقش اول زن انتخاب نشد و رتبه دوم مشترک بازیگری زن به وی ای پی با طعم مرگ به کیانا نیک نفس و زهدان به سحر طالبی زاده اهدا شد. رتبه سوم مشترک نیز به زهرا محمدی برای پرسههای موازی و گروه بازیگران نمایش است اهدا شد. همچنین از سحر سالاری برای نمایش نجیب زادگان رند تقدیر شد.
در بخش بازیگری مرد، رتبه اول به علی صادقی زاده برای نمایش وی ای پی با طعم مرگ، رتبه دوم سجاد خان بابا برای نمایش نجیب زادگان رند و رتبه سوم مشترک بازیگری مرد به میلاد محمدزاده برای نمایش وی ای پی با طعم مرگ و عباس باقری برای نمایش گرگ بودن یا نبودن اهدا شد.
در بخش بازیگری مرد همچنین از علی عسکری برای نمایش زهدان و علیرضا محجوبی زاده برای نمایش گراف مرگ بی جهت تقدیر شد.
به گزارش ایسنا، در بخش کارگردانی رتبه سوم مشترک فاطمه حسینی عصار برای نمایش گرگ بودن یا نبودن و رتبه دوم مشترک به پریسا شاهمرادی برای نمایش است و علی صادقی زاده برای نمایش وی ای پی با طعم مرگ اهدا شد.
دو نمایش وی ای پی با طعم مرگ و نمایش است نیز به جشنواره تئاتر فجر راه یافتند.
انتهای پیام