جواد شریفی در اینباره اظهار کرد: یکی از فعالیتهای اساسی کمیته امداد، انجام فعالیتهایی است که به ایجاد روحیه خوداتکایی و اعتماد به خود، علاقه و استقبال از کار منجر میشود و افزایش حجم این گونه فعالیتها در مقایسه با سالهای قبل را میتوان به عنوان نشانهای از اهمیت این موضوع تلقی کرد.
وی افزود: طی سال گذشته ۶۱۳ مورد کاریابی مددجویان تحت حمایت با بیمه، طی تعامل با کارفرمایان در بخشهای تولیدی و خدمات انجام شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ادامه داد: هدف این فعالیتها کمک به درآمد خانوارها و ایجاد مشاغل جهت بهبود رفاه خانوادههای تحت حمایت است، بنابراین بررسی میزان استقبال و تمایل مددجویان نسبت به طرحهای اشتغالزای کمیته امداد میتواند منجر به اثربخشی چنین طرحهایی در راستای توسعه کارآفرینی اقشار فقیر جامعه شود.
شریفی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از برنامههای محوری کمیته امداد است، گفت: کمیته امداد به منظور توانمندسازی و خودکفایی مددجویان و با توجه به نیازهای کارفرمایان و با ارائه آموزشهای لازم در مراکز فنی و حرفهای به مددجویان، اشتغال آموزش دیدگان را از طریق معرفی مستقیم به کارفرمایان و موسسات کاریابی و شرکتهای خدماتی پیگیری میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان مرکزی، وی با اشاره به اینکه کمیته امداد برای کارفرمایان بستههای تشویقی در نظر گرفته است، گفت: این بستهها شامل پرداخت حق بیمه به کارفرمایان و تسهیلات قرضالحسنه با هدف ایجاد اشتغال برای مددجویان است.
انتهای پیام