ایرج مرندی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با تشکیل این تعداد پرونده شاهد رشد ۳۷ درصدی در تعداد پروندههای تخلف حوزه کشف کالای قاچاق و ارز در هشتماهه سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته هستیم.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان بیان کرد: از مجموع بازرسیهای انجام شده تعداد یک هزار و ۶۱۴ مورد صنفی و ۴۸۸ مورد غیرصنفی بوده که تقریبا بیش از یکپنجم بازرسیها منجر به تشکیل پرونده و برخورد تعزیری با خاطیان شده است.
مرندی افزود: دخانیات، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، پوشاک، لوازم خانگی، تلفن همراه و لوازم جانبی، کیف و کفش، لوازم یدکی، لاستیک خودرو، روغن موتور، اسباببازی، انواع سم، لوازم ساختمانی، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از جمله کالاهای کشفی هستند.
وی ادامه داد: بیشترین میزان بازرسیها در بخش سیگار و تنباکو، پوشاک، لوازم خانگی، لوازم یدکی، مواد خوراکی وغذایی و انواع اسباببازی بوده است.
مرندی خاطرنشان کرد: ارزش پروندههای تشکیل شده در بخش سیگار، پوشاک، کیف و کفش، آرد گندم، روغن موتور و مواد خوراکی بیشترین رقم کشفیات را شامل میشود.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان با اشاره به پروندههای ارزی نیز بیان کرد: در حوزه ارزی ۲۴۱ مورد سابقه ارسالی از بانکهای عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکتهای دریافتکننده ارز منجر به تشکیل ۲۴۱ پرونده تخلف ارزی به ارزش ریالی ۱۱هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال که شامل ۲۱میلیون و ۹۷۵ هزار و ۴۱۰ یورو، ۲میلیون و ۴۶۰ هزار و ۸۷۷ درهم، ۵میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۹۴ لیر و همچنین ۵ میلیون و ۲ هزار و ۷۲ یوان بود، شده است.
انتهای پیام