به گزارش ایسنا، هر اونس طلا ۲۶۶۰ دلار و ۸۲ سنت بود. معاملات آتی طلای آمریکا در ۲۶۸۳ دلار و ۶۰ سنت ثابت ماند. طلا روز دوشنبه با حمایت از خرید مجدد این فلز توسط بانک مرکزی چین پس از یک وقفه ۶ ماهه، به بالاترین حد دو هفته اخیر رسید.
معاملهگران اکنون بر روی شاخص قیمت مصرفکننده ایالات متحده در نوامبر متمرکز شدهاند که در روز چهارشنبه و پس از گزارش قویتر از حد انتظار حقوق و دستمزد هفته گذشته ارائه میشود. در حال حاضر بازارها احتمال ۸۵.۸ درصدی برای کاهش نرخ بهره در نشست ۱۷ تا ۱۸ دسامبر فدرال رزرو را نسبت به ۶۸ درصد قبل از آمار مشاغل دارند.
فدرال رزرو نیویورک روز دوشنبه گزارش داد که در ماه گذشته، مصرفکنندگان ایالاتمتحده برای سطوح بالاتر تورم در سالهای آینده آماده میکردند، این در حالی است که آنها انتظار داشتند که وضعیت مالی شخصی آنها به طور قابلتوجهی بهبود یابد. طلا که هیچ بهرهای نمیپردازد، زمانی که نرخهای بهره کاهش مییابد سود میبرد زیرا این باعث می شود که هزینه فرصت نگهداری شمش را کاهش دهد.
اس پی دی آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، اعلام کرد داراییهای آن ۰.۱۳ درصد کاهش یافت و از ۸۷۱.۹۴ تن در روز جمعه به ۸۷۰.۷۹ تن در روز دوشنبه رسید. در همین حال، ایالاتمتحده و بریتانیا روز دوشنبه موج جدیدی از تحریمها را اعلام کردند که تجارت غیرقانونی طلا را هدف قرار میدهد.
رویترز گزارش کرد که هر اونس نقره با ۰.۳ درصد افزایش به ۳۱.۹۰ دلار رسید، پلاتین با ۰.۳ درصد افزایش به ۹۴۱.۹۰ دلار رسید و پالادیوم ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۹۷۶.۲۹ دلار رسید.
انتهای پیام