به گزارش ایسنا، علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در نشست خبری اولین گردهمایی خیرین دانشگاهی با اشاره به اقدامات این نهاد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگ عمومی کشور و فرهنگ دانشگاهی، دو نقش جدی برای خود تعریف کرده است. در بخش فرهنگ دانشگاهی، فعالیتهای متعددی مانند مناظرات دانشجویی، رویداد سدید و برخی دیگر از اقدامات با هدف توسعه فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها انجام شده است.
وی افزود: در حوزه فرهنگ عمومی کشور نیز، نقشآفرینی این نهاد در قالب برنامهها و اقدامات مختلف در نظر گرفته شده است که از جمله میتوان به برگزاری گردهماییهای خیرین اشاره کرد. جهاد دانشگاهی طی دو دهه اخیر با ایجاد صندوق قرضالحسنه دانشجویی گامهای مؤثری در این زمینه برداشته است.
مهرجردی بیان کرد: ظرفیت اصلی این صندوق بر حمایتهای اعضای هیئت علمی دانشگاهها استوار است. این افراد، علاوه بر تأمین منابع مالی، دانشجویانی که نیاز به کمک دارند را نیز معرفی میکنند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: این صندوق، به دلیل حمایتهای اساتید دانشگاهی و اتکای آن به بدنه دانشگاهی، از پویایی بالایی برخوردار است. در راهبرد چهارم سند دانشگاه اسلامی، به نقش اخلاقی اساتید و مشارکت آنان اشاره شده است.
وی ادامه داد: راهبرد سیزدهم این سند نیز بر گسترش فرهنگ ایثار در جامعه تأکید دارد که حرکت این صندوق قرضالحسنه نیز در راستای تحقق اهداف دانشگاه اسلامی و پاسخ به مطالبات کشوری تعریف شده است.
مهرجردی خاطرنشان کرد: برای تکمیل و بلوغ این صندوق، مسیر طولانی در پیش داریم و باید با استفاده از ظرفیت شرکتها و خیرین، منابع مالی لازم را تأمین کنیم. با این حال، اتکای اصلی ما همچنان به فضای دانشگاهی خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: امسال، با توجه به تحولات فرهنگی جهاد دانشگاهی، این صندوق به عنوان حامی طرحهای شاخص جهاد و تقدیر از دانشجویان برگزیده معرفی خواهد شد. امیدوارم این اقدامات منشأ خیری برای دانشجویان باشد.
انتهای پیام