نعمت هدایت ۱۹ آذر در جمع خبرنگاران از رونمایی از ۴ محصول فناورانه دانشگاه محقق اردبیلی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان اردبیل خبر داد.
وی با بیان اینکه اولین محصول رونماییشده دستگاه «خردکن ضایعات چوبی و تولید بستر کشت پالم پیت از ضایعات چوبی نخل» است، گفت: با توجه به وجود نزدیک به هزاران هکتار باغات مکانیزه و نخلستانها در کشور و فضای سبز شهرداریها و سایر ارگانها و در راستای مدیریت ضایعات پسماند چوبی این واحدها، یک شرکت فناور اقدام به طراحی و ساخت تجهیزات و ماشینآلات تبدیلی ضایعات چوبی در مقیاسهای باغات کوچک تا دستگاههای تمام صنعتی برای مراکز شهرداریها و کشت و صنعتها و شرکتهای سرمایهگذار و غیره کرده است.
هدایت با بیان اینکه این شرکت خدماتی از قبیل طراحی و تولید ماشینآلات مخصوص صنایع کشاورزی و تامین قطعات و طراحی و راهاندازی خط تولید واحدهای تولید بستر کشت گلخانهها را تامین و تجهیز میکند، افزود: تمامی ماشینآلات تولیدی این شرکت در راستای حفاظت از محیطزیست، باغداری نوین، جلوگیری از قطع درختان جدید جهت تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی، کاهش آلودگی و در نهایت ایجاد یک چرخه اقتصادی پایدار برای باغداران و نخلداران و ارگانهای دولتی مانند مدیریت فضای سبز شهرداریها میباشد.
وی با بیان اینکه دومین محصول رونمایی شده «دستگاه آبشیرینکن هیبریدی» است، گفت: این دستگاه با ویژگیهای منحصربهفرد خود میتواند در حوزههای مختلف بهویژه تامین آب شرب و بهداشتی نقش بسزایی ایفا کند.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی تولید همزمان آب قابل شرب، بهداشتی و صنعتی، گندزدایی و ضدعفونی مؤثر آب ورودی بدون نیاز به مواد شیمیایی، نسبت تولید آب تصفیهشده به پساب ۹۵ به ۵، توانایی شیرینسازی آبهای سخت با شوری ۳۰۰ تا ۳۰۰۰ ppm از جمله قابلیتهای این دستگاه به شمار میآید.
وی اضافه کرد: این دستاورد فناورانه، گامی مؤثر در راستای استفاده بهینه از منابع آبی و کاهش هزینههای تصفیه آب است و کاربرد گستردهای در مناطق با کمبود منابع آب شیرین خواهد داشت.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی سومین محصول رونمایی شده را«سامانه هوشمند موتورخانه گرمایشی» عنوان و تصریح کرد: سامانه کنترل هوشمند موتورخانه گرمایشی سامانهای است که امکان کنترل خودکار سیستم گرمایشی مرکزی ساختمان(اعم از دیگها، پمپها و دمای آبگرم بهداشتی ارسالی به ساختمان) را فراهم میسازد.
هدایت ادامه داد: با توجه به هزینه کم این سامانه و پتانسیل صرفهجویی بالایی که به کمک آن قابل دستیابی میباشد، استفاده از این سامانه به عنوان یکی از بهترین راهکارهای زودبازده صرفهجویی انرژی شناخته میشود.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی، چهارمین محصول رونمایی شده را«سامانه ایران باروری» عنوان کرد و گفت: با توجه به وجود نزدیک به ۵ میلیون زوج نابارور در کشور و در راستای ایجاد یک بستر دیجیتال برای زوجین نابارور جهت دسترسی بهتر به مراکز درمان ناباروری، این سامانه راهاندازی شده و خدماتی از قبیل معرفی مراکز درمان ناباروری در صفحه مستقل، ایجاد سامانه نوبتدهی پزشکان و ارجاع بیماران از خارج کشور در قالب IPD به کلینیکهای درمان ناباروری را ارائه میکند.
وی ادامه داد: این سامانه در راستای قانون جوانی جمعیت و فرزندآوری میتواند به حل مشکل ناباروری در کشور کمک کرده و موجب کاهش هزینههای نظام سلامت در بخش ناباروری نیز شود.
انتهای پیام