علی محمد آخوندعلی در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه کار و اشتغال که امروز ۱۹ آذر در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، با اشاره به برگزاری همایش ملی پژوهش پاک در دانشگاه، اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادی برای اولین بار در دانشگاه باعث القای فرهنگ پژوهش پاک میشود. زندگی امروزه با علم و فناوری در هم تنیده شده است و به راحتی میتوان با برنامه "جی پی تی" و هوش مصنوعی رساله دکتری نوشت و به تخلفات کمک خواهد کرد؛ برگزاری این همایش حرکتی جدید و جدی در سراسر کشور است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ماموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی به دانشگاه شهید چمران ذیل ستاد علم و فناوری با هدف ارزیابی المانهای استانی توسعه علم و فناوری توسط نخبگان خوزستانی، ادامه داد: در این راستا کارگروهی تشکیل شد و ظرفیتهای استانی اعم از صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، آب، خاک، نفت، پتروشیمی، گاز و... میتواند توسط این کارگروه مورد ارزیابی قرار گیرد و خروجی جدید ایجاد کند و پس از اعلام به شورای انقلاب فرهنگی، تبدیل به قانون منطقهای شود که مختص یک یا دو استان است.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: منطقهای و استانی کردن ظرفیتها و پتانسیلهای ثروتساز و اشتغالزا وظیفه ما است.
آخوندعلی بیان کرد: طی نشستهای اخیر با صنایع و شرکتها، طرح بورس صنعت مطرح شد. این طرح برای اولین بار توسط استان خوزستان مطرح شد اما توسط استانهای یزد و کرمان اجرا شد. بنابراین به کمک استانداری نیاز است.
وی ادامه داد: اجرای بورس صنعت نیازمند برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه است؛ به این منظور دانشگاه نیز برای توانمندسازی دانشجو، درسهای مرتبط با صنعت ارائه میدهد. پس از اجرای این طرح، در نهایت دانشجو جذب صنعت میشود. از سویی آینده استان تضمین میشود و از سوی دیگر نخبگان از استان خارج نمیشوند. نمایشگاه کار و اشتغال نیز در راستای اجرای این طرح برپا شده است.
انتهای پیام