کارخانجات رب‌ گوجه‌ جنوب کرمان ساماندهی می‌شوند 

یکصد و پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان با موضوع بررسی واحدهای تولیدکننده و حمل و نقل محموله‌های رب گوجه‌ امروز ۱۹ آذر ماه برگزار شد.

ساماندهی کارخانجات رب گوجه‌فرنگی جنوب استان کرمان یکی از دستور کارهای این کارگروه بود که مقرر شد با هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت صورت گیرد و استانداردهای لازم در همه این واحدها فراهم شود تا از محصول تولیدی و عرضه آن در شرایط مناسب و بهداشتی اطمینان حاصل شود. 

چالش‌های تولید و عرضه نان کامل و سالم نیز در این کارگروه مطرح شد که ابوذر عطاپور، سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اقدامات استان در این حوزه گفت: در ارتباط با تولید نان کامل شاهد تحول بزرگی در کرمان هستیم و در رده استان‌های پیشروی کشور در این حوزه قرار داریم. 

وی تاکید کرد: سلامت غذایی شهروندان همانند تامین امنیت در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد و اجرای کامل مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان را پیگیری می‌کنیم. 

عطاپور افزود: فراهم ساختن زیرساخت‌ها در تمام نانوایی‌ها برای عرضه نان کامل و سالم و گسترش آن در سطح استان دنبال می‌شود. 

بنابراین گزارش، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست، تاکید بر فرهنگ‌سازی نسبت به استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای و جایگزین کیسه‌های پلاستیکی هنگام خرید از مغازه‌ها و فروشگاه‌های سطح شهرها بود. 

دکتر مرتضی هاشمیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه را مهم دانست و افزود: در راستای ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه نیاز است همه دستگاه‌ها همکاری لازم را داشته باشند و پیشنهاد می‌کنم که برای اطلاع‌رسانی از موضوعات سلامت، شهرداری‌ها نیز با حوزه سلامت همکاری بیشتری داشته باشند. 

وی اضافه کرد: سلامت فقط بحث درمان نیست، بلکه پیشگیری و بهداشت نیز بسیار مهم هستند و این امر یکی از اهداف برنامه توسعه هفتم به شمار می‌رود. 

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403091913903
  • خبرنگار : 50187