محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیرساختی، خدماتی و رفاهی است

فرمانداربوشهر گفت: محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلف زیرساختی، خدماتی و رفاهی است.

صالح رحیمی روز دوشنبه در گفت وگو با ایسنا افزود: محلات جنوبی دارای مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های مختلف زیرساختی، خدماتی و رفاهی است و ساکنان این محلات مکررا به صورت تلفنی و حضوری پیگیری و خواستار حل مشکلات هستند.

وی اضافه کرد: برخی مشکلات در این محلات نیازمند نگاه ویژه همه مسئولان شهرستان و استان است و ضروری است اعتبارات لازم توسط دستگاه‌های مرتبط برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی، آموزشی، روشنایی، زیباسازی و فاضلاب دنبال شود.

فرماندار بوشهر از برگزاری نشست  پیگیری مسائل و مشکلات تنگکات بویژه تنگک دوم خبرداد و گفت: عمده مشکلات و مطالبات مردم در این نشست در حوزه سند مالکیت اراضی، فضای سبز، کمبود مدرسه، قطعی آب، فاضلاب، افت ولتاژ برق، پسماند و مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه بیان شد.

فرماندار بوشهر افزود: به همراه دکتر آرامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، بعضی مدیران کل و شهرستانی بوشهر با حضور در مسجد امام جعفر صادق (ع) تنگک دوم با مردم و ساکنین این محله دیدار کردیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403091913492
  • خبرنگار : 50963