به گزارش ایسنا، همایش تحول دیجیتال صبح امروز در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال برگزاری است، در این همایش یک روزه، پنج دستگاه اجرایی برتر در یازدهمین دوره ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیکی، درگاهها و پرتال های دستگاههای اجرایی کشور معرفی میشوند.
در ابتدا علی حکیم جوادی - رئیس سازمان نظام نظام صنفی رایانهای کشور - در این همایش اظهار کرد: ما در بحث ادبیات و فرهنگ دیجیتال باید دیدگاه خود را نسبت به تحول دیجیتال تغییر دهیم. از دهه ۱۹۸۰ میلادی به بعد ابزار فناوری اطلاعات وارد حوزههای مختلف از جمله اداره عمومی کشور شد.
وی افزود: امروز مسئله استفاده از ابزارها برای ایجاد تحول در سازمان است و این سازمان نسبت به گذشته دچار تغییراتی شده است به همین دلیل امروز توجه ویژهای به حوزه شده و بانک دیجیتال نگاه ویژهای به کشورهایی که در این حوزه فعالیت دارند داشته است. در بررسی هایی که در دنیا انجام شده، عملا ما با سرمایهگذاری های که داریم این سوال مطرح میشود چه چیزی عاید ما میشود؟
حکیم جوادی ادامه داد: بخش دولتی به تنهایی نمیتواند تحول دیجیتال را به صورت عمقی ایجاد کند. چالش این است که سازمانهای سنتی حاضر به تغییر و تحول نیستند بحث دیگر هم ادبیات و فرهنگ در حوزه تحول دیجیتال است که در بخش دولتی کم رنگ شده و بخش خصوصی میتواند تغییرات و تحولات لازم را ایجاد کند.
وی در پایان تاکید کرد: در حوزه بخش خصوصی آمادگی سرمایهگذاری در این حوزه را داریم و به بخش دولتی کمک کنیم.
انتهای پیام