نماینده سازمان بسیج صنعت سپاه استان خبر داد:

شناسنامه‌دار کردن خوشه سرب در لرستان

نماینده سازمان بسیج صنعت سپاه لرستان از شناسنامه‌دار کردن خوشه سرب در استان خبر داد و گفت: مجموعه بسیج صنعت کمیته احیاء را دارد و مستقر در اداره کل صمت است.

سیاوش رحمانی در حاشیه جلسه با معاونت فناوری رشد جهاد دانشگاهی لرستان و مدیرعامل شرکت بهسازه هامین که در دفتر فناوری این واحد برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا افزود: تفاهم‌نامه‌ای با مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان تحت عنوان مشاوره و عارضه‌یابی است که براساس آن شرکت‌های دانش‌بنیان عارضه‌یابی می‌شوند و در راستای حل مشکلات آنها برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی اضافه کرد: برای عارضه‌یابی و حل مشکلات شرکت بهسازه هامین، شرکت آدریان کاوش دانش پیگیر است و اعلام کرده که بخشی از ماشین‌آلات بازیافت باتری را تامین خواهد کرد.

نماینده سازمان بسیج صنعت سپاه لرستان از شناسنامه‌دار کردن خوشه سرب در استان خبر داد و گفت: مجموعه بسیج صنعت کمیته احیاء را دارد و مستقر در اداره کل صمت لرستان است و عارضه‌یابی، مشکل فنی، تامین تسهیلات و صادرات غیرنفتی را در جلساتی توسط کارشناسان در قالب قرارگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء برگزار و از دستگاه‌ها دعوت می‌کند که حمایت از تولیدکنندگان داشته باشند.

شرکت بهسازه هامین اهلیت لازم را در حوزه صادرات غیرنفتی ثابت کرده است

رحمانی در خصوص شرکت بهسازه هامین با بیان اینکه این شرکت اهلیت خود را در حوزه صادرات غیرنفتی در سازمان توسعه تجارت کشور و بازرگانی لرستان ثابت کرده و ضرورت دارد مورد حمایت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تامین سرمایه و زمین برای توسعه این شرکت ضروری است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در تحریم به سر می‌بریم اما معاونت فناوری جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم این نهاد با کمترین هزینه‌ها و با استفاده از دانش‌روز از این شرکت‌ها حمایت می‌کند تا محصولاتشان به مرحله فرآوری برسند و از خام‌فروشی جلوگیری شود.

نماینده سازمان بسیج صنعت سپاه لرستان گفت: تلاش بر این است که با برگزاری جلساتی در تهران و لرستان زنجیره ارزش در استان مهیا شود.

رحمانی گقت: برای تامین زمین این شرکت با شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان رایزنی شده اما آنها گفتند که برای تامین زمین با مشکلاتی مواجه هستیم.

سرب تولیدی در صنایع نظامی و پزشکی کاربرد دارد

در ادامه همچنین هیوا احمدی مدیرعامل شرکت بهسازه حامین با بیان اینکه این شرکت در بازیافت باتری‌های اسیدی( خوردوهای سبک و سنگین) و باتری‌های خورشیدی فعالیت داریم و مواد بازیافتی را از کشورهای همسایه دریافت کرده و پس از بازیافت آن را به صورت شمش صادر می‌کنیم.

وی اضافه کرد: اولین صادرات شمش را از لرستان انجام و از ابتدای امسال تاکنون۵۰۰ هزار دلار صادرات انجام شده و تا پایان امسال این رقم را به دو میلیون دلار خواهیم رساند.

مدیرعامل شرکت بهسازه حامین گفت: سرب تولیدی در صنایع نظامی و پزشکی کاربرد دارد و شرکت ما به صورت خام‌فروشی آن را صادر می‌کند اما برنامه توسعه‌ای در نظر گرفته شده فراوری این محصول و تولید باتری است که این مهم را آغاز کردیم.

احمدی اضافه کرد: در سه فاز فعالیت خود را عملیاتی کردیم که فاز اول بازیافت، در فاز دوم به تولید پلیت و فاز سوم تولید باتری است.

وی با بیان اینکه تولید در کشورهای خاورمیانه به صورت بازیافت سنتی بوده اما در اروپا تولید مکانیزه است، یادآور شد: برای خرید وسایل و تکنولوژی روز به ۲۰ میلیون دلار اعتبار نیاز است و تاکنون از هیچ نهاد یا سازمانی تسهیلات دریافت نکردیم.

مدیرعامل شرکت بهسازه حامین تصریح کرد: در حال حاضر در این مجموعه صنعتی ۱۵ نیرو به صورت مستقیم و بیش از ۱۵ نیرو به صورت غیر مستقیم اشتغال دارند.

در حوزه بازریابی، فروش و برندسازی در کنار واحدها و شرکت‌های تولیدی هستیم

رحیم بیرانوند معاون فناوری جهاد دانشگاهی لرستان نیز با بیان اینکه یکی از سیاست‌های جهاد دانشگاهی حمایت از واحدهای دارای ایده است، افزود: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با بسیج مهندسین سپاه لرستان داریم با همکاری کلینیک صنعت بسیج استان در کنار شرکت بهسازه حامین هستیم و از جوانب مختلف آن را عارضه‌یابی کردیم و به سازمان‌ها و صنایع مختلف آن را معرفی کردیم و اخیرا سردار باقری فرمانده سپاه استان و فرامرزیان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان نیز از این شرکت بازدید کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: برای جذب تسهیلات و رفع مشکلات این شرکت در حوزه بازریابی، فروش و برندسازی در کنار آنها هستیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403091913366
  • خبرنگار : 50177