رضا بهرنگی در گفت وگو با ایسنا، در این خصوص بیان کرد: در تشدید نظارت های مشترک بازرسان بهداشت محیط با اداره اصناف، تعزیرات حکومتی و صنعت و معدن و تجارت بر عرضه محصولات دخانی و مبارزه با قاچاق این محصولات، ۸۶بازدید از واحد های صنفی انجام شد و برای ۲۳ واحد صنفی تذکر بهداشتی صادر شد.
وی افزود: در این بازرسی ها ۷۰ بسته مواد دخانی جمع آوری و۳ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
بهرنگی محصولات دخانی را از جمله عوامل اصلی تهدیدکننده سلامت عمومی برشمرد و تصریح کرد: این محصولات علاوه بر پیامدهای جدی برای سلامت فردی، هزینههای سنگینی نیز بر نظام سلامت تحمیل میکنند.
وی ادامه داد: ما در این طرح تلاش کردیم تا با افزایش نظارتها، دسترسی غیرمجاز به محصولات دخانی را محدود کنیم و از قاچاق این کالاها که اغلب بدون استانداردهای بهداشتی عرضه میشوند، جلوگیری کنیم.
وی همچنین با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در این زمینه گفت: متأسفانه مصرف محصولات دخانی به ویژه در میان جوانان و نوجوانان رو به افزایش است و وظیفه ما علاوه بر نظارت، آموزش و فرهنگسازی در خصوص مضرات مصرف این محصولات است.
وی گزارش تخلفات از سوی مردم را یکی از مؤثرترین ابزارهای نظارتی عنوان کرد و افزود :ضمن قدردانی از همکاری مردم با دستگاههای نظارتی، ازتمامی شهروندان عزیز درخواست داریم در این مسیر ما را همراهی کنند و هرگونه تخلف در زمینه عرضه محصولات دخانی را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت یا با مراجعه به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت اطلاع دهند.
انتهای پیام