مسعود امامی یگانه ۱۸ آذر در نشست با دبیران تشکلهای دانشجویی دانشگاههای استان بهمناسبت روز دانشجو، اظهار کرد: وفاداری به باورها و اعتقادات بدون کسب منافع شخصی در دانشجویان فعال تشکلهای دانشجویی دانشگاهها بیشتر است.
وی با بیان اینکه تضارب افکار با ایدهها و دیدگاههای مختلف امکانپذیر است، ادامه داد: دانشجویانی که در تشکلهای دانشجویی فعالیت دارند معمولا نسبت به دانشجویان دیگر احساس مسؤولیت و دغدغه بیشتری دارند و تمرین مدیریت از این دوران دانشجویی و تشکلها آغاز میشود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: دانشگاهها و دانشجویان رکن اساسی در پیشرفت و توسعه کشور هستند و در همه عرصهها دانشگاه نقش محوری دارد.
امامی یگانه با اشاره به لزوم برخی بازنگریها در رشتههای دانشگاهی، گفت: گاهی رشتههای اشباعشده در دانشگاهها جامعه را با معضل بیکاری مواجه میکند و عدم توازن در رشتههای دانشگاهی و بازار کار مشاهده میشود.
وی دانشجویان را پیشران و موتور محرک تحولات اساسی در کشور بر شمرد و افزود: دانشجویان فعال در تشکلهای دانشجویی دارای تضارب افکار، اندیشه، گفتمان و دیدگاههای متفاوتی هستند و با وجود داشتن سلایق سیاسی متفاوت، همه آنها دغدغه توسعه و پیشرفت دارند.
استقبال از تشکیل مجمع مشورتی دانشجویان
استاندار اردبیل با بیان اینکه پیشنهاد تشکیل مجمع مشورتی دانشجویان فضا را برای فعالیت جوانان باز میکند، اظهار کرد: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با شناسایی و معرفی جوانان نخبه و فعالان تشکلهای دانشجویی میتواند در تشکیل مجمع مشورتی این قشر کمک کند.
امامی یگانه برخورد چکشی در مسائل فرهنگی را مخرب برشمرد و اظهار کرد: با گفتمان و ریشهیابی آسیبهای اجتماعی و فرهنگی میتوان به یک درک واحد برای حل مسائل رسید.
وی با بیان اینکه باید ضمن باور به گفتوگو، عقاید همدیگر را محترم بشماریم، افزود: مرزبندی در دانشگاهها میتواند سبب غفلت از ظرفیتهای تشکلهای دانشجویی باشد و این آسیبزا است چراکه دغدغه آنها حل مشکلات و مسائل مختلف در راستای اهداف نظام و کشور است.
استاندار اردبیل بیان کرد: تأثیرگذاری دانشگاه در جامعه و تربیت نیروهای ماهر و متخصص انسانی بیش از سایر ارگانهاست و باید بهصورت جدی ضعفها را شناسایی و نقاط قوت را تقویت کنیم.
امامی یگانه شورونشاط دانشجویی در ۲ دهه گذشته را قابل قبول دانست و گفت: باید تشکلهای دانشجویی که سرآمد دانشجویان در حیطه سیاسی و فرهنگی هستند، این مهم را ریشهیابی کنند که چرا فعالیت دانشجویان در تشکلهای سیاسی، فرهنگی، مذهبی و حتی علمی کمتر از گذشته نمود دارد.
وی وفاق را یکی از اهداف دولت چهاردهم دانست و گفت: باید مطالبات و حرفهای افرادی که حتی به این دولت رأی ندادهاند و یا در انتخابات شرکت نکردهاند هم شنیده شود.
گفتنی است، در این نشست حجتالاسلام والمسلمین عبدالله حسنی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل و چند تن از دانشجویان دغدغهها و دیدگاههای خود را مطرح کردند.
انتهای پیام