عضو شورای شهر تهران:

نظارت نادرست؛ طرح من شهردارم را به آسیب تبدیل می‌کند

عضو شورای شهر با اشاره به اجرای طرح من شهردارم در شهرداری تهران گفت: این طرح با ارزش است؛ اما ممکن است در زمان اجرا با نظارت نادرست به انحراف کشیده شود و آن را به آسیب تبدیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نرجس سلیمانی در دویست و هشتاد و ششم جلسه شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به طرح من شهردارم با بیان اینکه این طرح هم مثل هر طرح ارزشمندی اگر در زمان اجرا نظارت کافی نداشته باشد، به آسیب تبدیل می‌شود، مدعی شد که در این طرح افرادی شرکت می‌کنند که ساکن اینجا نیستند و به ازای دریافت کارت شارژ یا دریافت بلیت رایگان مترو شرکت می‌کنند و این نگران کننده بود.

وی ادامه داد: این طرح با ارزش است اما در زمان اجرا با نظارت نادرست، به انحراف کشیده می‌شود. ما نباید به اعتماد عمومی مردم ضربه بزنیم. پروژه‌های درون این طرح جذابیت مالی دارند و روند این کار باعث می‌شود سود مالی به اشخاص برسد. سوال مهم این است که مبنای مالی دعوت رایگان مردم به شرکت در این طرح از کجا تامین می‌شود؟ باید گزارش آن به شورا داده شود و بررسی کنیم و با متخلف برخورد شود.

مجید باقری، معاون شهردار تهران نیز با حضور در صحن شورا در پاسخ به تذکر نرجس سلیمانی درباره طرح من شهردارم گفت: اگر نقصی وجود دارد به دنبال رفع آن هستیم. ما باتجربه دو دوره قبل تمام تهدیدها و فرصت‌ها را احصا کردیم و  شیوه نامه‌ای را آماده کردیم و آموزش دادیم. سعی می‌کنیم از پتانسیل‌هایمان استفاده کنیم و سفیرانی را با کارت مخصوص خود در سطح شهر قراردادیم تا با مردم گفت‌وگو کنند. بعضی‌ها ممکن است کج سلیقگی کنند و بارها اعلام کردیم که فقط در چارچوب شیوه نامه گفت‌وگو با مردم صورت بگیرد.

وی ادامه داد: خواهش دارم هر جا که رویه اشتباهی صورت گرفت ورود کرده و به ما اطلاع داده شود. بازرسی و حراست ما هم فعال است و سعی داریم کار را به درستی پیش ببریم. البته در حال توسعه روش‌های دیگر مثل ارسال لینک دعوتنامه هم هستیم و ۲۶.۵ درصد از افرادی که تاکنون در طرح شرکت کردند از این طریق مشارکت داشتند و سفیران دخالتی نداشتند. دعوت سختی‌های لازم خود را دارد؛ اما تاکید داریم کار را اصلاح کنیم.

به گزارش ایسنا، حبیب کاشانی نیز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت نابسامان حمل و نقل عمومی و آلودگی هوا بیان کرد: شرکت اسنپ گزینه «عجله دارم» را حذف کرد و « اکو پلاس» را جایگزین کرد. سر و ته پولی که اسنپ به تاکسیرانی پرداخت می‌کند، حدود ۴۰ میلیارد است و این نوعی کلاه گذاشتن بر سر شهر است. چرا این اختیار را به اسنپ دادید؟ تاکید دارم معاونت حمل و نقل گزارش دهد که از شرکت اسنپ چقدر دریافت شده است چرا که این کار مشکلات زیادی برای مردم به وجود آمده است؟. چگونه در یک ساعت و یک شب در عرض دو ساعت مبلغ هنگفتی برای یک مسیر رفت و برگشت می‌گیرند؟

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز در پاسخ به تذکر حبیب کاشانی گفت: شهرداری اسنپ را تایید نکرده است و از یک صنف اجازه گرفته‌اند و در حال کار است و ارقام هنگفتی هم دریافت می‌کند.

کاشانی در تذکر دوم خود همچنین بیان کرد: در منطقه ۲۱ ناحیه یک در فاصله دو چهارراه ماشین‌ها حاضر هستند و ماهی می‌فروشند و همانجا ماهی‌ها را پاک می‌کنند که این عمق فاجعه را نشان می‌دهد. این اتفاق خوبی نیست که وصله‌هایی را به شهرداری بچسبانند و این مسئله را مطرح کنند که مثلا شهرداری با آن‌ دستفروشان بسته است تا ممانعتی در کارشان ایجاد نشود.

مهدی چمران نیز با اشاره به وضعیت نابسامان دستفروشان و معابر در سطح شهر بیان کرد: تعدادی از دوستان شکایت کردند که مغازه‌ها بخشی از خیابان را گرفتند. ما از شهرداری و پلییس راهور انتظار داریم مشکلات را حل و پیگیری کند. چطور می‌شود وانتی‌ها به راحتی قسمتی از خیابان را اشغال می‌کنند و کسی به آن‌ها کار ندارد؟ باید پیگیری‌های لازم انجام شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403091812692
  • خبرنگار : 71649