وحید عزیزی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه توسعه کشت گونههای گیاهی در معرض انقراض جهت حفظ ذخیرهگاههای این گونههای گیاهی و جلوگیری از نابودی آنها در استان دنبال میشود، افزود: همچنین در جهت جلوگیری از نابودی این گونههای مهم گیاهی اقدامات دیگری مثل قرق را هم در سطح منابع طبیعی استان انجام میدهیم.
عزیزی با بیان اینکه ۱۷ گونه گیاهی دارویی که در منابع طبیعی کرمانشاه میرویند، در معرض انقراض قرار دارند، گفت: آویشن، سورانه، پیچک، ثعلب، گل نرگس و... مهمترین گونههای گیاهی در معرض خطر انقراض در استان هستند که برنامهریزی کردهایم با توسعه کشت این گیاهان از انقراض آنها جلوگیری کنیم.
رئیس اداره بهرهبرداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در ادامه سهمیه در نظر گرفته شده برای کشت گیاهان دارویی در عرصههای منابع طبیعی استان را در سال جاری ۷۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: با توجه به برنامهریزی انجام شده بیشتر از این سطح کشت خواهیم داشت.
وی با اشاره به اجرای کشت گیاهان دارویی در مراتع استان با مشارکت دامداران، مرتعداران و تعاونیهای مرتعداری به صورت مشارکتی، افزود: از متقاضیان میخواهیم برای مشارکت در اجرای طرح در عرصههای منابع طبیعی استان پای کار بیایند.
وی یادآور شد: کشت گیاهان دارویی در کنار تقویت بنیه مالی بهرهبرداران، نقش مهمی در احیاء و غنیسازی مراتع نیز خواهد داشت.
عزیزی با بیان اینکه در تمامی شهرستانهای استان امکان کشت گیاهان دارویی وجود دارد، اظهار کرد: کشت گونههای گیاهان دارویی بعد از نخستین بارشهای پاییزی در یک بازه زمانی یک ماهه انجام میشود.
عزیزی افزود: سال گذشته سهمیه استان کرمانشاه برای کشت گیاهان دارویی در سطح ۷۰۰ هکتار از عرصههای منابع طبیعی استان اعلام شده بود که با مشارکت خوب بهرهبرداران موفق شدیم طرح را در سطح ۷۲۰ هکتار اجرایی کنیم.
انتهای پیام