محمد جباری امروز شنبه(۱۷ آذر) در جریان بازدید از کمپ ماده ۱۶ سنندج با قدردانی از تلاش شهرداری سنندج در احداث و راهاندازی این مرکز، اظهار کرد: اگر این تلاش جهادی توسط شهرداری و دیگر ارگانها در راهاندازی این کمپ صورت نمیگرفت و منتظر حمایت از سوی مسئولان در خارج استان بودیم تا کنون این ظرفیت ایجاد نمیشد و همچنان با مشکل در ساماندهی معتادان متجاهر مواجه بودیم.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل کمپ ماده ۱۶ بدهی ۴ میلیارد تومانی آن است، افزود: در این جلسه باید دوا را تجویز و همه برای رفع و درمان این مشکل همت داشته باشند و از ظرفیتهای مختلف برای تامین اعتبار مورد نیاز پرداخت این بدهی استفاده کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب سنندج، بیان کرد: سنندج موقوفات عام زیادی دارد و دستگاه قضایی هم در استان طی چند سال اخیر انصافا به موقوفات عام به عنوان یک مصداق بیتالمال داشته است.
جباری افزود: کمک به جمع کردن و درمان و ساماندهی معتادان متجاهر که برای دیگران ایجاد مزاحمت میکنند و در کنار مسائل اجتماعی و هزاران تبعات فاسد یک انسان هستند از مصداق بارز وقف عام است.
به گفته وی، کمک به درمان معتادین و آزادسازی زندانیان از نظر شرعی و فقهی هیچ مشکلی ندارد و به عنوان امور عامالمنفعه میتوان از محل درآمد موقوفات برای آن اعتبار اختصاص داد.
دادستان عمومی و انقلاب سنندج خواستار استفاده از ظرفیت معدنداران و واحدهای تولیدی در زمینه تامین اعتبارات لازم در حوزه توسعه و هزینههای کمپ ماده ۱۶ شد و بیان کرد: در این راستا باید نشستی با متولیان سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان برگزار و هماهنگیهای لازم صورت بگیرد.
وی ادامه داد: سریعترین و کوتاه مدتترین کاری که برای برون رفت کمبود فضای ساماندهی معتادین متجاهر میتوانیم انجام دهیم تبدیل مرکز زندگی دوباره سنندج به کمپ ماده ۱۶ است.
دادستان عمومی و انقلاب سنندج، خاطرنشان کرد: افرادی که در حال حاضر در مرکز تولد دوباره هستند را در مرکز ترک اعتیاد تولد دوباره اسکان و فرایند درمانی آنها ادامه پیدا کند.
شهرداری مسئولیت اجتماعی را به عنوان یک رویکرد در زندگی شهروندان دنبال میکند
شهردار سنندج گفت: شهرداری موضوع مسئولیت اجتماعی را به عنوان یک رویکرد در زندگی شهروندان دنبال میکند.
سیدانور رشیدی، در جریان بازدید از کمپ ماده ۱۶ سنندج با بیان اینکه شهرداری موضوع مسئولیت اجتماعی را به عنوان یک رویکرد در زندگی شهروندان دنبال میکند، اظهار کرد: نبود مکان برای نگهداری معتادین متجاهر همواره یکی از چالشهای جدی در چرخه مقابله با اعتیاد بود.
وی افزود: شهرداری سنندج در راستای مسئولیت اجتماعی و تحقق دستورات و تاکیدات رییس جمهور شهید و وزیر وقت کشور در سفر به کردستان در حوزه مقابله و مبارزه با آسیبهای اجتماعی به ویژه ساماندهی معتادان متجاهر بلافاصله وارد عمل شد و این زیرساخت در سطح قابل قبولی آماده و زمینه ساماندهی تعداد قابل توجهی از معتادین متجاهر در آن فراهم شد.
شهردار سنندج، با بیان اینکه ساماندهی معتادان متجاهر یکی از مطالبات جدی شهروندان در مرکز استان بود، گفت: اما نباید این نکته را نادیده گرفت که حل ریشهای مشکل اعتیاد همافزایی همه بخشها و کمک و حمایت مردم دارد.
وی با اشاره به اینکه احداث و تجهیز این مرکز به لحاظ اعتباری بار سنگین مالی برای شهرداری داشت اما با توجه به اینکه از مطالبات جدی مردم بود به عنوان مسئولیت اجتماعی انجام دادیم، گفت: ملک و فضایی که این کمپ در آن احداث شده نیز نیاز و محل نگهداری تجهیزات قابل توجه شهرداری بود اما نیاز شهر و شهروندان را ارجعیت شمردیم.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: مدیریت شهری با حمایت شورا هرآنچه در توان داشته در کمک به رفع مشکل ساماندهی معتادان متجاهر طی چند سال اخیر دریغ نکرده است.
وی افزود: شهرداری به دلیل اصلاح بودجه در پایان سال نمیتواند کمک اعتباری کند اما به لحاظ لجستیک و تاسیسات کمک خواهد کرد. با مصوبه شورای تلفیق از بودجه ۱۴۰۴ یک مبلغ را برای پرداخت بدهی کمپ ماده ۱۶ اختصاص می دهیم.
انتهای پیام