به گزارش ایسنا، دکتر علی کاظمی گفت: مددکاران در وزارت های آموزش و پرورش، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی، قوه قضاییه و دادگستری طی این سالها به عنوان یک شبکه بهم پیوسته، چتر حمایتی برای کودکان ایجاد کردهاند تا کودکان که مخاطب و گروههای هدف این دستگاهها هستند بتوانند حمایتهای لازم را در نظام مددکاری دریافت کنند.
وی ادامه داد: ۵ دوره سلسله آموزشی با همکاری اداره مددکاری اجتماعی مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بیمارستانی برگزار شد. هدف این کارگاهها ایجاد ساماندهی و برقراری یک نظام مددکاری جامع با توجه به ارزشهای مربوط به کودکی و حمایت از کودکان است، تا بتوان روشها و مهارت های لازم را در گروههای ارائه دهنده خدمت ارتقا و به کودکان ارائه کرد.
کاظمی افزود: وزارت بهداشت یکی از نهادهای بسیار مهم است که برخی از حقوق بنیادی کودکان ازجمله حق حیات، حق رشد، حق دریافت بالاترین استانداردهای بهداشتی و زیستی را سبب خواهد شد. از اینرو این وزارتخانه نقش بسیار مهمی در خصوص تحقق سلامت کامل روحی، روانی و فیزیکی کودکان دارد.
وی ادامه داد: در موارد ۴۰ و ۴۱ آیین نامه اجرایی قانون حمایت از اطفال و نوجوانان تکالیف متعددی برای وزارت بهداشت در نظر گرفته شده است و شاهد این اراده در مدیران وزارت بهداشت جهت تحقق و اجرای این قوانین هستیم.
به گزارش وبدا، معاون وزیر دادگستری و دبیر مرجع ملی حقوق کودک گفت: در سالهای اخیر شاهد تلاشهای زیادی برای دستیابی به استانداردهای بسیار مناسب در حوزه حمایت از کودکان بوده ایم و ما امیدوار هستیم که با توجه به ظرفیت های موجود در کشور و نظام سلامت ما که در دنیا یکی از قویترین نظام های سلامت است، در حوزه حمایت از کودکان نیز به الگو برای سایر کشورها تبدیل شویم.
انتهای پیام