معاون وزیر تعاون:

برای رفع ناترازی‌ها کار فرهنگی کنیم

معاون وزیر تعاون، با بیان اینکه سالانه ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان پرداخت می کنیم، گفت: باید برای افزایش بهره وری و رفع ناترازی، کار فرهنگی کنیم.

نصرالله بازوند امروز، ۱۴ آذرماه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، از استانداران و معاونین اقتصادی استانداران خواست از حقوق و معیشت ادارات کار حمایت کنند و گفت: اولویت مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ها نیز باید معیشت کارکنان باشد.

وی شایستگی را مبنای انتخاب مدیران در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و افزود: مدیران از طریق فراخوان و براساس شایستگی بالا می آیند؛ نه سیاسی کاری، زیرا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت کار و کارگر است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه باید از تعاون بگذریم تا به اشتغال برسیم، متذکر شد: در سایه اشتغال رفاه اجتماعی را رقم می زنیم.

بازوند در ادامه به ناترازی های کشور در بخش های مختلف اشاره و عنوان کرد: هشت درصد منابع دنیا را داریم، اما بهره وری ما طی دهه های اخیر صفر و گاهی زیر صفر بوده است.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان پرداخت می کنیم، گفت: ۲۵۰ همت برای خرید تضمینی گندم تخصیص دادیم، اما نمی توانیم منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان را تامین کنیم لذا باید برای افزایش بهره وری و رفع ناترازی، کار فرهنگی کنیم و همه نسبت به آیندگان احساس مسئولیت کنند.

معاون وزیر تعاون، بر حکمرانی داده محور تاکید کرد و متذکر شد: برای بهبود حکمرانی باید اطلاعات درست داشته باشیم و نیازسنجی کنیم و محل هزینه کرد اعتبارات بجا باشد.

بازوند با اشاره به پیش بینی رشد اقتصادی هشت درصد در برنامه هفتم توسعه، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به رشد و توسعه باید وفاق داشته باشیم و گره ای را از گره های موجود بگشاییم و مشکلات را به مسئله تبدیل و برای آن راه حل پیدا کنیم، زیرا چیزی کم نداریم.

وی حمایت از استان ها را در دستور کار وزارت تعاون دانست و اضافه کرد: منابع انسانی کشور قدرتمند و توانمند هستند و برای رفع مشکلات باید انسجام و وفاق و همدلی و همکاری داشته باشیم.

سید الهیار مصباحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان نیز، خواستار بهره مندی استان ها از ثروت هدلینگ های دولتی وزارت تعاون شد و بیان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سه حوزه کارکرد دارد و لذا تبعات کیفیت دو حوزه اشتغال و روابط کار به حوزه اجتماع برمی گردد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به اشتغالزایی، یادآور شد: توجه به اشتغال بسیاری از مشکلات را حل می کند، اما بی توجهی به آن، رفاه اجتماعی را تحت تاثیر قرار می دهد.

علی لقمانی، مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان نیز، به امکانات، ظرفیت ها و مزیت های بی نظیر استان اشاره و تاکید کرد: برای عبور از مشکلات باید وفاق و دوستی و صمیمیت و همدلی داشته باشیم.

وی رضای خدا را در خدمت به مردم دانست و عنوان کرد: تسهیلات باید هدفمند و در راستای اشتغالزایی پرداخت شود.

مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه در استان ۸۰ نفر از هر ۱۰۰ نفر بیکار فارغ التحصیل دانشگاه هستند، عنوان کرد: باید به سمت اشتغال های دانش بنیان برویم.

لقمانی همچنین بر بومی سازی برنامه های ابلاغی وزارتخانه در استان ها تاکید کرد و یادآور شد: باید سند توسعه استان و آمایش سرزمینی و برنامه هفتم و... را متناسب با مزیت و ظرفیت استان اجرا کنیم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم ضمن قدردانی از سیاوش آقاجانی، علی لقمانی به عنوان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی معارفه شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403091410683
  • خبرنگار : 50040