در نشست دانشجویان با نماینده ولی فقیه در استان مطرح شد

پرهیز از ناامیدی و مطالبه‌گری با رعایت اخلاق در مواجهه با کمبودها

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان به استماع مشکلات و مطالبات دانشجویان پرداخت و ضمن پاسخگویی به سوالات، نکات مد نظر را تبیین کرد.

آیت‌الله مصطفی محامی در واکنش به مطالبات جمعی از دانشجویان مبنی بر کمبودها و مشکلات موجود در دانشگاه فرهنگیان و نیز مشکلات حمل و نقل در شهر زاهدان عنوان کرد: متأسفانه رسیدگی به برخی امورات در سطح استان با کندی صورت می‌گیرد اما مهم است که ما در مواجهه با کمبودها و مشکلات نا امید نشویم بلکه باید با رعایت اخلاق مطالبه‌گری کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در پاسخ به پیشنهاد یکی از دانشجویان مبنی بر دعوت اساتید کشوری جهت برگزاری دوره‌های آموزشی در دانشگاه‌ها گفت: دعوت و استفاده از اساتید برجسته کشوری جهت حضور در دانشگاه‌های مختلف استان اقدام خوبی است و باید در طول سال صورت گیرد و تنها منحصر به ایام خاص نباشد چرا که ممکن است در ایام خاص امکان حضور در استان را نداشته باشند و در این بین هر کجا نیاز به پیگیری ما وجود داشته باشد در خدمت خواهیم بود.

وی در پاسخ به گلایه برخی از دانشجویان مبنی بر کسورات حقوق دانشجو معلمان اظهار کرد: در این خصوص باید نامه‌ای مکتوب ارائه شود تا بتوانیم کار را از مبادی زیربط مورد پیگیری قرار دهیم.

آیت‌الله محامی با اشاره به اظهارات یکی از دانشجویان مبنی بر تنزل جایگاه معلم در جامعه افزود: عوامل متعددی در این جهت تاثیر دارد و در حال حاضر جایگاه معلم در کشور ما آن گونه‌ که باید نیست و اگر از اهمیت نقش معلم و تاثیر آن در تعلیم و تربیت فرزندان آگاه باشیم قطعا سرمایه‌گذاری بیشتری در این حوزه انجام خواهیم داد و البته بخشی از کار هم به خود معلمان بر می‌گردد برای مثال اگر کمبود بودجه عامل کم‌کاری معلم باشد و از طرفی کم‌کاری سبب بی توجهی بیشتر به معلمان خواهد شد و پله پله به سقوط نزدیک می‌شود و لذا معلمان باید با دل و جان کار خود را پیش ببرند و زمانی که مردم در سطح جامعه تربیت یافته خوب شما را مشاهده کنند در این مرحله دیگر نقش معلم و جایگاه او برای آن‌ها حائز اهمیت خواهد بود.

امام جمعه زاهدان در پاسخ به اظهارات دانشجویان مبنی بر بهبود زیرساخت‌های استان از جمله آب، جاده، راه‌آهن و... تصریح کرد: بنده مسئول اجرایی نیستم اما در جلسات مختلف این نکات را مورد تأکید قرار داده ام و سفر اخیر حضور رئیس جمهور به استان هم مصوبات خوبی به همراه داشت و بنده نیز خواستار تسریع در اجرای مصوبات هستم به گونه‌ای که مردم برکات سفر را احساس کنند و اجرای مصوبات برای آن‌ها مشهود باشد و در دوران شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی هم اجرای پروژه‌های عمرانی در استان شتاب خوبی گرفته بود که هنوز جای شتاب بیشتر وجود دارد و امیدواریم این کار انجام بگیرد.

وی با اشاره به مطالبه یکی از دانشجویان مبنی بر کمبود فضاهای فرهنگی در استان گفت: اگر واقعا به دنبال اجرای کار باشیم با وجود کمبود امکانات هم می‌توانیم کار را پیش ببریم و البته باید امورات را اولویت بندی کنیم چرا که صد در صد خواسته‌ها تحقق پیدا نمی‌کند و پر کردن خلأ‌ها نیاز به کار جمعی دارد و باید همه دست به دست هم بدهیم.

وی در واکنش به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر ورود روحانیون به دانشگاه فرهنگیان و افزایش ارتباطات اظهار کرد: ارتباط حوزه و روحانیت چه با آموزش و پرورش و چه با دانشگاه‌ متأسفانه آن گونه که باید باشد نیست و بنده هم بر افزایش این ارتباطات تاکید داشتم و خواستار فراهم کردن زمینه این ارتباطات توسط مسئولان متولی کار هستیم.

آیت‌الله محامی در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر کم گذاشتن بر توجه دادن افکار عمومی به دانشگاه فرهنگیان گفت: اهتمام به دانشگاه فرهنگیان لازم است و بنده همواره و در جلسات مختلف و حتی در خطبه‌های نماز جمعه به این جهت تاکید کردم و بهترین مبلغ برای دانشگاه فرهنگیان فارغ تحصیلان خود دانشگاه هستند و باید یک سرو گردن از دیگران بالاتر باشند که چنین چیزی بهترین تبلیغ برای دانشگاه فرهنگیان و جایگاه معلمان است.

وی در واکنش به اظهارات یک دانشجو مبنی بر مشکلات دانشگاه‌ فرهنگیان شهرستان ایرانشهر عنوان کرد: بنده در سفر به شهرستان ایرانشهر در جریان این مشکلات قرار گرفته و هیئتی را جهت بازدید به این دانشگاه فرستادم و متاسفانه کمبودها وجود دارد و تا حدودی تلاش شد تا مشکلات رفع شود اما باید همچنان پیگیری کنیم تا توجه‌ها را به دانشگاه فرهنگیان جلب و امکانات بهتری جذب کنیم.

آیت‌الله محامی در واکنش به قول یکی از دانشجویان مبنی بر انجام فعالیت‌های فرهنگی توسط دانشجویان و نیز درخواست موآخذه برخی مسئولان بی توجه به فعالیت‌های فرهنگی در نماز جمعه بیان کرد: بردن دعواها به خطبه‌های نماز جمعه اعتقاد من نیست و مقام معظم رهبری نیز به این جهت تاکید دارند و کار باید خارج از نماز جمعه و در جلسات مورد پیگیری قرار گیرد اما اگر کار پیش نرفت آخرین مرحله این است که در خطبه نماز جمعه مورد اشاره قرار بگیرد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در واکنش به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر تقسیم استان اظهار کرد: در بحث تقسیم استان بنده در گذشته نیز مطرح کردم که باید فارغ از دعواهای سیاسی یک بررسی علمی و کارشناسی صورت گیرد و منافع و مشکلات این حوزه مشخص شود و در دوران شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی کار مقداری پیش رفت اما برخی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با این طرح مخالفت کردند و با شهادت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی کار متوقف شد و در شرایط کنونی نیز آنچه که فکر می‌کنید به مصلحت استان هست را باید دنبال کنید و مطالبه عمومی داشته باشید.

وی در بخش دیگری از این نشست به سوالات مکتوب جمع آوری شده از دانشجویان مبنی بر آزادی بیان، رعایت اخلاق توسط اساتید و کادر آموزشی و میزان اثربخشی جلسات گذشته دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با نماینده ولی فقیه در استان عنوان کرد: باید با حریت کامل حرف‌های خود را مطرح کنید و اجازه ندهید کسی آزادی شما را بگیرد و البته در این جهت باید به آداب و اقتضائات آن عمل کنید چرا که آزادی بیان به معنای فحاشی به دیگران یا تهمت زدن به افراد مختلف نیست چرا که تجاوز به حقوق دیگران بوده و هیچ جامعه‌ای چنین اجازه‌ای نمی‌دهد.

وی گفت: کرامت انسانی از نکات مهم است و دانشگاه فرهنگیان محل تربیت معلمان آینده است و بیشتر از اینکه بخواهیم دانشجویان را با حرف تربیت کنیم باید در عمل تربیت کنیم و برخورد اساتید و همکاران باید برای دانشجویان درس‌آموز باشد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در گذشته مسئولان دانشگاه فرهنگیان استان در قالب یک جلسه گزارشی از آخرین وضعیت دانشگاه و پیشرفت‌های صورت گرفته را به بنده ارائه کردند که لازم است تا این گزارشات برای دانشجویان نیز بیان شود تا بتوانیم ارزیابی کنیم که نسبت به جلسات برگزار شده در طول سال گذشته و مشکلات بیان شده توسط دانشجویان با گذشت یک سال چه مقدار از مشکلات رفع شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403091410547
  • خبرنگار :