به گزارش ایسنا، علیرغم انتشار گزارشهایی مبنیبر امکان انعقاد قریبالوقوع معامله تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، اما ارتش رژیم اشغالگر با اذعان روزانه به تعداد کشتهها و مجروحان نظامیانش در جریان نبردها با نیروهای مقاومت در باتلاق غزه گیر افتاده است در حالی که سطح سیاسی اعلامیههای روزانه «اجازه انتشار» را که از این تلفات صحبت میکنند نادیده میگیرد.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، آوی اشکنازی، تحلیلگر نظامی صهیونیست به روزنامه عبری «معاریو» گفت که پس از گذشت یک سال و 2 ماه، زمان آن فرا رسیده است که کابینه رژیم اشغالگر برنامهای برای خود جهت پایان دادن به جنگ در نوار غزه تعیین کند. اگر سطوح سیاسی قصد بازگرداندن ۱۰۱ اسیر صهیونیست را دارند، باید تصمیمی واقعبینانه بگیرند و وارد معاملهای شوند که بر اساس آن اسرای سرشناس فلسطینی آزاد شوند و طبق گفته ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اگر سطوح سیاسی آماده پرداخت این هزینه نباشند، دولت باید افکار عمومی اسرائیل را از این موضوع مطلع سازند.
وی افزود تداوم جنگ در غزه به روش کنونی و امتناع از انعقاد معامله تبادل اسرا بدین معنا است که ارتش رژیم اشغالگر ورود خود را به اردوگاههای مرکزی در نوار غزه را که در آن فعالیت نداشته، اعلام میکند و اگر سطوح سیاسی قصد بازگرداندن شهرکنشینان در «غوش قطیف» را داشته باشد، باید طرح و جدولهای زمانی در این رابطه را به عموم مردم و سطوح نظامی ارائه دهند.
این تحلیلگر نظامی صهیونیست همچنین تصریح کرد که عدم اتخاذ چنین اقداماتی از سوی مقامات سیاسی آشفتگی و به هم ریختگی و تردید آنها را نشان میدهد و پیامهای متناقضی در خصوص پیشروی در نوار غزه مبادله میشود. با علم به اینکه ارتش رژیم صهیونیستی در حال حاضر در نوار غزه مرحلهای از سردرگمی را پشت سر میگذارد و در غزه زمینگیر شده و گیر افتادهاند.
اشکنازی همچنین تاکید کرد سطوح سیاسی به صورت آشکار اظهارات روزانه سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی که با کلمات هولناکی آغاز میشود، نادیده میگیرند؛ سخنانی که باعث شده ضربان قلب دهها هزار مادر اسرائیلی از طریق شنیدن این گزارشها که «اجازه انتشار» یافتهاند، بایستد. مقامات سیاسی کشته و زخمی شدن روزانه نظامیان را نادیده میگیرد و بدون اینکه توان اتخاذ تصمیمی برای پایان دادن به جنگ غزه را داشته باشند تلاش دارند که اسرائیلیها را متقاعد کنند که اوضاع عادی است.
وی ادامه داد پس از عملیات ارتش در رفح، خان یونس، جبالیا، بیت لاهیا و شهر غزه قصه نظامیان ارتش رژیم اشغالگر در غزه به پایان خود نزدیک میشود و این سوال پیش میآید که آیا به آخرین فرد مسلح، آخرین بمبافکن و آخرین کلاشنیکف رسیدهایم؟ پاسخ خیر است، زیرا به هر حال هدف جنگ این نبوده و اگر هم بوده، هدفی خیالی است، یعنی جنگ غزه روز به روز به جنگی بینشانه، بیهدف و بدون موعد نهایی تبدیل میشود.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۲۵ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
انتهای پیام