به گزارش ایسنا، سید احمد حسینی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: محصولی که برای آن نشان دانشبنیان را اخذ کردیم، دستگاه وکیومتراپی زخم و ملزومات آن است. در حال حاضر بیش از هفت میلیون نفر در کشور ما مبتلا به دیابت هستند و سالانه هزاران قطع عضو بر اثر زخمهای دیابتی وجود دارد، زیرا این زخمها با روشهای متداول قابل درمان نیستند. همچنین بیمارانی هستند که جان خود را در اثر زخم بستر، جراحیهای ارتوپدی یا تصادف از دست میدهند. دستگاه وکیوم تراپی یکی از مؤثرترین درمانهای زخمهای مزمن، بستر، دیابتی و دیگر زخمهای گرید ۲ و ۳ و ۴ است. حدود ۴۰ سال است که در دنیا از این روش برای درمان زخمهای مزمن استفاده میکنند.
حسینی که موفق به ثبت سه اختراع شده، تصریح کرد: دستگاه وکیومتراپی ساخت این شرکت مجهز به اپلیکیشن کنترل از راه دور است و میتوان روند درمان را از دور رصد کرد.
وی در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار، اظهار کرد: با توجه به اینکه در مناطق کمتر برخوردار افراد بیشتری با وضع اقتصادی ضعیف ساکن هستند، تعداد بیمارانی که زخمهای عادی آنان به مزمن تبدیل شده هم بیشتر است، زیرا هزینههای درمان اینگونه زخمها بالا است. روش وکیومتراپی سرعت و اثربخشی درمانی بسیار بالاتری نسبت به روشهای دیگر دارد. با این حال هزینههایی که به خانوارها تحمیل میکند، بسیار کمتر از روشهای درمانی دیگر است. به همین دلیل متولیان بخش سلامت، متولیان عرصه آبادانی و پیشرفت و گروههای داوطلب درمانی میتوانند از این دستگاه برای درمان بیماری این بخش از جامعه بهرهمند شوند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، حسینی خاطرنشان کرد: ما در برخی استانها مانند استان سیستان بلوچستان و خوزستان نمایندگی داریم و خدمات ویژهای جهت درمان این دست از بیماران ارائه میدهیم. تمام کشورهای همجوار ایران، درمان اینگونه زخمها را جزء بیمه قرار دادهاند تا قشر مستضعف نیز بتواند از این درمان بهرهمند شود؛ لذا پیشنهاد میکنم سازمان تأمیناجتماعی تعرفههایی برای درمان این زخمها داشته باشند.
انتهای پیام