اذعان به «سونامی مشکلات روانی» در سرزمین‌های اشغالی

یک مقام صهیونیست به وقوع «سونامی مشکلات روانی» در سرزمین‌های اشغالی در نتیجه جنگ اذعان کرد.

به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی شاهد یک بحران رو به رشد سلامت روان است و در همین راستا، کمیته بهداشت کِنست (پارلمان این رژیم) در سال جاری ۴۰ درصد افزایش مراجعه به مراکز خدمات روان‌درمانی را ثبت کرده است.

طبق گزارش شبکه المیادین، «یونی مشاکی» رئیس کمیته بهداشت و درمان در کنست، تأیید کرد که بحران‌های روانی ناشی از جنگ همچنان بر ساکنان سرزمین‌های اشغالی تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: بودجه اختصاص یافته به برنامه پیشگیری از خودکشی با تلاش این کمیته با اضافه شدن ۲ میلیون «شِکل» (بیش از ۵۵۳ هزار دلار) به حدود ۱۵ میلیون شِکل (چهار میلیون و ۱۴۹ هزار دلار) افزایش یافت.

نشاکی این بودجه را ناکافی توصیف کرد و گفت: وزارت بهداشت اعلام کرده است که روزانه بیش از یک مورد خودکشی در اسرائیل و سالانه حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ مورد خودکشی ثبت می‌شود.

در همین راستا، «گیل زلتزمن» رئیس شورای پیشگیری از خودکشی رژیم صهیونیستی، این وضعیت را یک سونامی روانی توصیف کرد.

وی همچنین نسبت به احتمال افزایش موارد خودکشی یا ادامه جنگ و حتی پس از توقف آن هشدار داد.

پیشتر نیز شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی در این باره فاش کرده بود که درخواست کمک روانی در اراضی اشغالی به دلیل ترس و وحشت ناشی تشدید حملات حزب‌الله ۳۰ درصد افزایش یافته است.

روزنامه صهیونیستی معاریو نیز پیش از این نتایج یک نظرسنجی را که توسط «سازمان‌های بهداشت روانی عمومی» در میان دانشجویان درباره تأثیر جنگ بر آنها انجام شد، منتشر کرده بود.

نتایج این نظرسنجی نیز نشان می‌دهد که ۶۴ درصد دانشجویان در تلاش برای دریافت خدمات روان درمانی هستند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403091410141
  • خبرنگار : 71610