پریسیما فاطمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آبانماه ۷۰هزار نفر ساعت آموزش به بانوان شهرستان در رشتههای مختلف فنیو حرفهای ارائه شده که از این میزان ۳۵هزار نفر ساعت آموزش در روستاها بوده که با استقبال خوب اهالی روستاها به ویژه جوانان روستاها مواجه شده است.
وی افزود: با پشتیبانی بنیاد علوی، آموزش رشتههای مختلف از جمله خیاطی، گلدوزی، کیف و کوله دوزی، فرش، گلیم و گبهبافی در روستاهای شهرستان آغاز شده است.
فاطمی تصریح کرد: در سال گذشته نیز این مرکز بیش از ۲۲۰هزار نفر ساعت آموزش رشتههای فنی و حرفهای، صنایع دستی، فرش، گلیم و گبه، سفال و سرامیک به علاقهمندان ارائه داده است.
رئیس مرکز آموزش فنیو حرفهای خواهران نهاوند ادامه داد: در پایان هر دوره که حدود ۴۵ روزه است با برگزاری آزمون کتبی و عملی به پذیرفتهشدگان گواهینامه مهارت داده میشود که میتوانند با دریافت تسهیلات برای خود و دیگران شغل ایجاد کنند.
وی اضافه کرد: بنیاد علوی در قالب اجرای طرح حیات و حمایت یکپارچه از اشتغال و تولید، تعهد ایجاد اشتغال ۳۰۰۰ نفری در استان همدان را عهدهدار شدهاند که از این تعداد ۴۰۰ تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان نهاوند قرار است اجرا شود.
فاطمی خاطرنشان کرد: در این راستا به کسانی که دارای گواهینامه مهارت هستند و اقدام به ایجاد شغل برای خود و دیگران کردهاند، پس از مراحل صحت سنجی تسهیلات ارزان قیمت از طریق این بنیاد پرداخت میشود.
وی ایجاد اشتغال، رونق تولید، ماندگاری در روستاها و توانمندکردن خانوادهها را از محاسن برگزاری دورههای آموزشی فنیوحرفهای برشمرد.
انتهای پیام