غلامحسین رضایی بنجار امروز سهشنبه در جلسه رفع مشکلات معلولین استان ضمن گرامیداشت روز جهانی معلولان و تبریک به تمام معلولان سرتاسر میهن جمهوری اسلامی به ویژه معلولان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: حدود ۷۵ هزار معلول و توانیاب زیر پوشش سازمان بهزیستی در این استان قرار دارند که ۲۱ هزار نفر از این عزیزان را معلولان جسمی و حرکتی تشکیل میدهند.
وی گفت: مبلمان شهری، پیادهروها و پارکهای عمومی به جز مکانهای خاص برای استفاده و بهرمندی جامعه معلولان و توانیابان مناسب سازی نشده و موجب رنجش و آزرده خاطر شدن معلولان شده است.
وی با تقدیر و تشکر از شهردار زاهدان، افزود: شهرداری این موضوع را به صورت ویژه میبیند و در حال مرتفع ساختن این مشکلات برای جامعه معلولان هستند.
رئیس هیات مدیره جامعه معلولان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در بیشتر ادارات فضا و امکانات در حال مناسبسازی است، خاطرنشان کرد: متأسفانه در بعضی از ادارات فضا و مبلمان شهری مناسب سازی شده، اما استاندارد نیست.
وی عدم و کمبود وجود محل پارک خودروهای ویژه معلولان در سطح شهر و در مکانهای پر تردد شهر از جمله بیمارستانها، مطبها، آزمایشگاهها، معابر عمومی در بازار و فروشگاههای زنجیرهای را از دیگر مشکلات معلولان سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: در مکانهایی هم که تابلوی پارک ویژه معلولان نصب شده، رانندگان اقدام به پارک خودروی خود میکنند و نظارتی از سوی سازمان مربوطه از جمله راهور صورت نمیگیرد و این مهم فرهنگ سازی نشده است.
رضایی بنجار با اشاره به عدم بهرمندی برخی از جامعه معلولان از مسکن و تقدیر از دکتر محمد نخعی، بیان کرد: ایشان گامهای مؤثر و ماندنی در جهت رفع مشکل مسکن جامعه هدف برداشته و در حال حاضر نیز در حال فعالیت هستند اما این مهم به تنهایی کافی نیست.
وی تصریح کرد: تمامی معلولان پشت نوبتی با کمک دولت و سازمان بهزیستی زیر پوشش و مستمری قرار گرفتند که در خصوص حمایتهای صورت گرفته طلاییترین دوران را سپری میکنیم.
رئیس هیات مدیره جامعه معلولان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: رشد ۴۰۰ برابری حق پرستاری برای معلولان جسمی و ذهنی شدید و خیلی شدید را داشتیم و گامهای مؤثر و ماندنی در این خصوص برای جامعه هدف برداشته شد.
وی با بیا اینکه دولت با معرفی سازمان بهزیستی به بانکها در حوزه مشاغل خانگی گامهای مؤثر و خوبی را برداشته است، ادامه داد: در حوزه اشتغال آزمونهای استخدامی ویژه معلولان برگزار شد و واجدان شرایط استخدام شدند، اما افرادی که از سطح سواد کمتری برخوردار بودند متأسفانه از نداشتن شغل رنج میبرند.
وی افزود: در بحث اداری و تکریم ارباب رجوع متأسفانه در برخی از ادارات، اتاق رئیس اداره و سازمان در طبقه دوم قرار دارد و فاقد آسانسور هستند که باید مسوولان در این زمینه همکاری لازم را با جامعه معلولان داشته باشند.
رئیس هیات مدیره جامعه معلولان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: جامعه معلولان این استان قهرمانان کشوری و آسیایی در رشتههای انفرادی و تیمی از جمله والیبال ساحلی، والیبال نشسته در لیگ یک، دومیدانی، تنیس روی میز، شطرنج، کشتی ناشنوایان آسیایی و کشوری، فوتبال و سایر رشتههای ورزشی کسب کردهاند.
وی از دکتر تیموری رئیس ورزشهای جانبازان و معلولین(توانیابان) که حدود ۲۵ ساله گرد و خاک این هیأت را بدون هیچگونه چشم داشتی به جان و دل میخرد و از تمامی عزیزانی که در راستای خدمات رسانی به جامعه معلولان خدمت میکنند تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام