این نمایشگاه با هدف معرفی دستاوردهای پژوهشی و فناوریهای نوین در حوزه سلامت، میزبان پژوهشگران، فناوران و علاقهمندان به این حوزه بوده و شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و مراکز تحقیقاتی در پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای استان آخرین دستاوردهای خود را در زمینههایی همچون تجهیزات پزشکی، داروسازی، بیوتکنولوژی و خدمات سلامت به نمایش گذاشتهاند.
لزوم حمایت از تولیدات فناورانه جوانان ایرانی
دکتر بهروز کارخانهای، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان دوشنبه ۱۲ آذرماه در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهایی تأثیر قابلتوجهی در تولید محصولات فناورانه دارد، گفت: تولید محصولات فناورانه توسط جوانان ایرانی بسیار ارزشمند است و این تلاشها نشاندهنده توانمندی کشور در حوزههای مختلف است و در این خصوص لازم است تمام سازمانهایی که با کشورهای دیگر در ارتباط بوده این پیام را به جهانیان مخابره کنند که ما میتوانیم و توانستهایم که در حوزههای مختلف ابداعات و اختراعات زیادی را به ثبت برسانیم.
وی بر لزوم برگزاری مستمر این نمایشگاهها تأکید کرد و افزود: باید از محصولات تولیدشده حمایت کرده و شرایطی برای معرفی آنها به بازدیدکنندگان خارجی فراهم کنیم.
وی با اشاره به صادرات برخی از محصولات فناورانه تولیدشده در استان به سایر کشورها، اظهار داشت: گسترش ارتباطات بینالمللی موجب توسعه صادرات، بهبود اقتصاد و افزایش خودکفایی و استقلال کشور میشود که در این خصوص امیدواریم بتوانیم این محصولات را به کشورهای بیشتری معرفی و عرضه کنیم.
کارخانهای همچنین بیان کرد: تولید محصولاتی که مشابه خارجی دارند، تأثیر زیادی بر سلامت، اقتصاد، امنیت غذایی، و امنیت روانی و معنوی جامعه خواهد داشت.
صادرات ۴۴ محصول فناورانه دانشگاه علوم پزشکی همدان
دکتر رضا شکوهی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این مراسم با اشاره به برنامههای هفته پژوهش، گفت: روز شنبه، زنگ پژوهش در هنرستان دخترانه تذهیب نواخته شد و در روزهای دوازدهم و سیزدهم، نمایشگاه محصولات فناورانه پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای استان در مرکز همایشهای غدیر دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
وی با بیان اینکه عموم مردم میتوانند از نمایشگاه محصولات فناورانه بازدید کنند، اظهار کرد: امسال نسبت به سال گذشته استقبال از نمایشگاه بهتر بوده و محصولات بیشتری امسال در نمایشگاه ارائه شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: ۶۷ هسته و شرکت دانشبنیان بهعنوان اعضای زیستبوم علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان فعالیت دارند و تاکنون ۱۱۶ محصول فناورانه در این دانشگاه تولید شده که ۴۴ محصول به مرحله تجاریسازی رسیده و در بازارهای ملی و منطقهای عرضه میشوند.
شکوهی تصریح کرد: محصولات فناورانه زیستبوم دانشگاه شامل مرکز نوآوری، پارک علم و فناوری سلامت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی همدان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.
۶۷ مرکز فناور در پارک علم و فناوری سلامت مستقر هستند
دکتر میثم سلیمانی، رئیس پارک علم و فناوری سلامت نیز در این مراسم اخذ مجوز تأسیس پارک علم و فناوری سلامت را یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه علوم پزشکی همدان دانست و گفت: در حال حاضر با راهاندازی مرکز نوآوری، مرکز رشد و پارک علم و فناوری سلامت، زیستبوم فناوری دانشگاه تکمیل شده است.
وی افزود: ۶۷ مرکز فناور در پارک علم و فناوری سلامت مستقر هستند و از میان ۱۱۶ محصول تولیدشده، ۴۴ محصول به بازار تجاری راه یافته است.
رئیس پارک علم و فناوری سلامت در ادامه تصریح کرد: واحدهای فناور در حوزههای مختلف از جمله تجهیزات پزشکی، مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی و سایر حوزهها فعالیت میکنند و نقش مهمی در پیشبرد سلامت و اقتصاد استان ایفا میکنند.
انتهای پیام